• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Landscapes by Antonio

Започната от Antonio, 16, Февруари, 2012, 10:29:23 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Antonio

Първият ми Landscape .Направих го миналата година,тъй като реших да пробвам нещо различно от градските неща,и ето сега се зарибих по фентъзи замъц :
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=496913
Поствам го така защото не съм resize-нал снимките,и сега нямам време да го направя,апък мисля че и форума няма autoresize? :/
името на пустинията е "Bone Desert(s)"
гората се казва "Silverpine forest" Това име е взето от World of warcraft,но много ме кефи .
Планината е част от по-дълга верига планини кояти се нарича Cirqueridges(mountains).
Искам да кажа че тези имена дето ги използвах в този landscape,за пустинята,планините,гората,няма да са само тука и следващите ми пеизажи ще са свързани с тях.Ще направя една карта за да ви ориентирам,когато имам време ;)

minichamps

много добре се е получило  :) браво ще чакам с нетърпение продължението  ;)

mrcastle

Както винаги правиш страхотни неща. ;)

Antonio

Благодаря и на двама ви ,първо затова че сте посетили brickshelf-а ми(смисъл не ви е мързяло :D) и второ за похвалите

Antonio

Това е втория които направих съвсем скоро 90% е готов (остава да се добавят малки детайли)
Preview

В предишният ми landscape също имаше река,тя е продължение на реката, която е на тази снимка и както виждате  Bonedesert(s) отново
А ето и малко превю отвътре

"по пладне" ;) :D
Когато го завърша ще добавя още снимки :)

minichamps

много добре става ще трябва да ти дам и някоя от мойте къщи и ще стане номер 1  ;D
мойтапа на страна диорамта става много добре и като я гледам не е никак малка , браво  8)

LostTempler

И 2те много ми харесват. Браво!  ;D
А тази девойката със зеленото наметало (2рия landscape) от кой сет е?
Vi Veri Veniversum Vivus Vici

Antonio

Благодаря и на двама ви,размерът на 1вия е 48x48,апък на втория 64x112
За девойката,тя е съчетание от тези фигурки

+green cape

LostTempler

Добро попадение е станало.  :)

Antonio

Ето го новия landscape по който работя :)

Това ми е работната маса,на пътните плочи ще бъде построен landscape-а

Както виждате нямам много бели части ,апък идеята е това цялото да е покрито в "сняг" .Това означава че ще се забавя с тозй landscape :/
Ето и снимка отблизо на докаде съм стигнал

Като цяло идеята е този път да води към входа на мината на джуджетата.Другото което забавя процеса на строене е стараенето за добавяне на детаили,идеята как да направя пътя към мината,местонахождението на входа и големината.Така че всякакви идеи от вас са добре дошли :)

PecataD

А защо не го направиш по тъмна пътека, осеяна с дърва и площи зелени треви отстрани? Ще стане много ефектно. А входа да е като пещера.. ;)
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

Antonio

Ами идеята е мястото да се намира в студена планина ,където вали сняг често/постоянно ,само за кратък период през лятото може да порасне зеленина (за което се чудя дали при такива условия може да има борчета?).Между другото проекта ще го разделя на 6 части(6-те отделни плочи).Днес минах първата плоча (90% е готова) и направих малко от втората (тази над нея).Снимки ще мога да покажа утре(най-вероятно). :]

Antonio

Не съм ъпдейтвал защото имах проблем с -то и неможеш да качвам снимки ,но ето сега ъпдейта.
Качеството на снимките е ужасно ,но просто нямам добра светлина.
Около 30-40% е готово

============================================================================

Това е първата плоча от -а която е около 90% готова.няма нищо специално на нея

Това е втората плоча .На нея се виждат части от скалата която ще има на плоча 4 и 6.Под скалата има малък тунел с миниоркса количка и релси.Отвън има пуло-замръзнала вода.

На третата плоча има още път,скали и място на което се е паркирал танка на джуджетата (всеки които е играл World of Warcraft знае че джуджетата са доста напреднали откъм боините машини)Плочата е 70% готова.Тази малка боина сцена е между таурените и джуджетата.

minichamps

брово напредваш доста добре и се получава много сполучливо но ако сложиш и някоя къщичка ще стане супер  ;)

LostTempler

Интересно се получава до тук, продължавай в същия дух  ;D