• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

МОС пренареждане на селото

Започната от minichamps, 30, Януари, 2012, 11:31:03 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

minichamps

в скоро време ще ми е малка масата и се чудя къде да ги нареждам но докато мисля вече няма къде да ги държа къщите и може би следващите които ще ги пусна ще са последните къщи ,,, :( но не заради нещо , а заради липсата на място но няма да е за дълго ,,,,много се отплеснах сего ето една диорама или поне приличащо но диорама  :)

Stey

Синята с червено ми е любимата!
Стоян В.Б.

Antonio

Супер,много ми харесват къщите.М/у другото защо не се опиташ да добавиш малко път и/или дървета :),някак си така изглежда пусто ,или по скоро странно.

LostTempler

Vi Veri Veniversum Vivus Vici

minichamps

мерси , ще се постарая за напред повече в довършителните работи там наистина съм доста слаб на ще се опитам да наваксам  :)

Antonio

minichamps

винаги е добре дошъл още един акъл  ;)

mrcastle

Много много впечатляващо! :o и аз напрвих това-онова по твой модел. ;D И най-вече се гордея с оръжейната, която направих.Развих идеята ти на една от снимките. ;) Предлагам ти да махнеш синьо-червената и жълто-червената къща.Тези цветове не се вписват особено според мен.Направи нещо малко, но да седи добре.Другите къщи са невероятни бяло-кафявата и жълто-черната (която се опитах да копирам, но не съм доволен от резултата) Евентуално и да смениш прозорците на колибата изглеждат много съвременни. ;D

minichamps

радвам се че и от мен се мзимат идеи , а синята и жълтата и на мен не ми харесваха как седят на фона на останалите но останаха такива части и  гледах да има повече къщи но вече тези са в историята  ;) скоро ще има други надявам се да са по добри от тези  :)