• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

MOD: Tracked bobcat

Започната от iorun, 30, Декември, 2011, 04:23:40 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

iorun

Включвам се малко преди края на годината.
В нета открих това

Разполагах само с 10 снимки и си поиграх известно време да пресъздам механиката.

Получи се!

Естествено има разлика.
Имах само 2 големи актуатора, затова добавих 2 малки, но това не развали работата на машинката
Оказа се че оригинала е направен повече за демонстрация от колкото за игра, наложи се да добавя една група зъбни предавки за повече мощност.
За момента си остава проблемът с частите.Всички са по багер,камион и унимога 8110(ужасно много чаркаляк), не ми останаха достатъчно затова дори съм използвал менте части  - бели,червени (едвам устисках да не сложа електрикаво зелените ментета)
Галерията
http://s35.photobucket.com/albums/d169/iorun/Tracked%20Bobcat/
Видео

има си лдд файл

Смятам да му напазаруам нужните части и определено да подобря някои функции.
Надявам се да ви е харесало.

vasilam

Страхотно е както винаги. Защо нямаше повече хора като теб. Интересен ми е Unimog-а. Трябва и него да покажеш.

iorun

Утре ще му нацъкам фотосесията, камиона е страхотен за игра

vasilam

Багерчето май е с 2 М мотора или се лъжа?

iorun

Не, 4 М мотора, 2 ресийвъра, 2 актуатора , 2 мини актуатора.

Трябва да сменя с  два XL за движение, но по-късно

Stey

Хаха много е яко! Сигурен съм. че адски си се забавлявал докато го направиш
Стоян В.Б.

iorun

Когато започнах конструирането не , защото постоянно ровех между менте частите.
Но после, оо машинка за правене на бели, буташ, пренасяш, разваляш играчките на децата  ;D ;D ;D

iorun

Завърших го

паркиран

vladoniki

Гаражът на жълто-черните машини!  ;) Красота!  :) АТВ-то по образ на оригиналния сет ли си го правил, виждам сходства доста? Имам предвид 9392.

iorun

Да, това сие оригиналната конструкция, само двата задни панела са друг вид и гумите са малко по-големи  ;)
Благодаря

vasilam

Иво колекцията ти ме разбива. Гледам камиона си го пазиш, не си го разглобил. За мен си е все още мечта, но дай боже един ден........... АТВ-то как завива, от кормилото или има някакъв друг начин?

iorun

Да разбира се  ;D, иначе как?