• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

MOD: Модификации на малки сетове

Започната от vladoniki, 30, Ноември, 2011, 06:05:07 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Реших да направя една обща тема за разни модификации на малки сетове с градска тематика. :)

Първо ще представя модификациите, които съм правил на Lego City 3177 - Small Car. Модификациите са вече показани в MOD: 3177 - Малка градска кола, тук пускам само една снимка.

В отделни мнения ще пусна и другите сетове, които съм моднал. Модването на малки сетове е интересно занимание и съм сигурен, че и други освен мен ще покажат интересни идеи.   ;) 

vladoniki

Lego City 7634 Tractor - промяната тук е единствено в цвета.

За този сет имам и други идеи, но към момента нямам нужните части.  :)

vladoniki

Lego City 4899 Tractor, 2009г. - един много хубав сет, който май не се е появявал в България. Сетчето носи на много промени. Към момента съм сглобил оригиналния сет в зелен цвят, същият в жълто и червен, при който съм добавил предно стъкло и косачки от двете му страни.

vladoniki

Преди малко отворих и последния 6-ти сет от Lego City 3177 Small Car. Направих и поредната модификация.

Уйкенда трябва да заредя още няколко 3177.  ;D

anko

Ангел Ангелов

vladoniki

Увеличих числеността на тракторите.  :)

Тук различното от оригиналният сет, освен белия цвят, е наличието на стъпала от двете страни на трактора за по-лесно качване/слизане на тракториста.

Промените са минимални - добавил съм решетки на предницата на трактора и една греда отзад, която има само декоративна функция.

legofeniko

vladoniki

Това е една малка модификация на класическия сет 6385. Всъщност промяната са новите прозорци и врати. Така изглежда малко по-модерен сет. Стоян (Stey) ме подсети за този сет и днес набързо поръчах части от БоХоби, за да го сглобя, макар и в този вариант. Оригиналните му прозорци са в доста лошо състояние, така изникна идеята за подмяна на прозорците и вратите.

vladoniki

2 нови колички 3177.

Хубавото тук е наличието на задно стъкло и отделение, в което точно се събира куфарът, макар и багажникът да е извън колата.  ;D

vladoniki

1-ви март е далеч, но аз отрано си приготвих мартеница.  ;)

Stey

Пожарната е много добра, и за мен там е и едно от най-добрите камиончета :)
Стоян В.Б.

vladoniki

Армията на тракторите се увеличава.  ;)

Magdo

Още два-три и ще можеш да си спретнеш един земеделски Лего-протест...   ;D
Nema MOC-a bez rakije! - от сръбски Lego-форум :)
http://www.brickset.com/search/?ownedBy=Magdo

vladoniki

Цитат на: Magdo - 13, Януари, 2012, 06:36:22 AM
Още два-три и ще можеш да си спретнеш един земеделски Лего-протест...   ;D

Хи-хи, скоро ще има и син трактор.   :D

vladoniki

Синият трактор е готов.  :)