• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Лего City 2012 г. - снимки

Започната от vladoniki, 17, Октомври, 2011, 06:59:50 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Последно време имах удоволствието да сглобя няколко нерапечатани сета от 80-90 г., припомних си доброто старо време - частите пасват плътно и разглобяването после е трудно, докато при новите части можеш съвсем лесно дори с 2 пръста и без усилие да ги разделиш.
Лично аз си купувам сетовете основно заради самото сглобяване, а чак на второ място - красят витрината. След месец-два във витрината започват да омръзват - гледаш все едно и също.  :D
Аз съм на мнение, че от към сглобяване, старите са фаворити. От към трайност, нещата не стоят точно така. При новите части има едно усещане, че цветът им ще се задържи по-дълго време, но все пак може да е измамно.

DMitar

Аз го виждам като плюс това, че по-лесно се разглобяват и същевременно са достатъчно здрави. Въпреки, че не знаех, че е така в действителност.
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

vladoniki

При 4438 се появява интересна фигурка на мечка:

vasilam

Мене пък тези крадци започнаха малко да ме дразнят. Лего ги пробутват във всеки втори сет. Като цяло обаче, новите сетове от серия ГРАД ми харесват.

minichamps

мечката е супер ще се взима , :D гледам че ще има и нови тухлички които изглеждат като изтинска зидария ще е интересно,,,, ;D

vladoniki

Няколко видео представяния на градските сетове от 2012:

4432

4435

4436

vladoniki

DMitar

Леле, този ми прилича на п*рн* актьор сред природата  8)
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

koce1313

Костадин Росенов Драганов,Перник

vladoniki

Готината нова тухличка се появи в Бриклинк - ЛИНК. А и цветът е нов за мен - Medium Dark Flesh.

Други новости:

legofeniko

Ехаа :o нямам търпение да излязат на пазара и в бг.

Stey

Ба мечката е като наакана!

Само много ми харесва зелената боклукчийска и караваната.
Стоян В.Б.

Alchobashko

Здравейте, нов съм във форума, но относно тази тема мога много да напиша. Първо, имам някои по-стари сетове от Lego City версията, обаче малко като че ли всичко останало и те взеха да се поизлагат. Тези които ми подариха за нова година мисля, че са от 2011, дори един полицейски хеликоптер е от 2010 каталога, който също така придобих наскоро. За жалост обаче в България сериите, модели и т.н. са леко оскъдни(трудно се намират) на пазара, особено ако искаш нещо конкретно, но това е друга тема. Тук искам да пиша за Лего Сити(на тази серия съм НАЙ-голям фен, иначе и пиратите са ми любими) 2012. Не ми харесва, че новите сетове/версии и т.н. са толкова "нови"(пак казвам изразявам лично мнение). Като си отворих комплекта и това, което ме подразни е, че голям набор от частите са направо изляти/цели/готови или както искате ги наричайте. Преди, когато получих първото си лего преди около 10, 12 години (един космически кораб, ще погледна и ще ви кача и снимки в последствие) просто беше уникален, всяка една малка част беше сглобена от поне още други 3 4 части(с изкл. на най-малките де). Та мисля, че напоследък с все по-новите и нови серии Лего взеха и те да не се дават много зор и всичко да го правят така, че да им е по-лесно на тях.

Благодаря за внимаението. Ще се радвам да чуя и вашето мнение по въпроса.
Калоян Хр. Кирчев ;)
http://brickset.com/search/?OwnedBy=Alchobashko

Alchobashko

Lego City (скорошно ;)) :

А имам предвид ето това(като нещо по старо и по-приятно поне за мен с доста повече части и повечко сглобяване):

Иначе това е скромната ни(на мен и на брат ми) колекцийка :

Калоян Хр. Кирчев ;)
http://brickset.com/search/?OwnedBy=Alchobashko

Balkan_freak

Здравейте! На мен лично най-много ми допадат сетовете със миньорите. Мината има релеф и детайли,което ме радва :D :D :D