• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Нов Лего Магазин

Започната от vladoniki, 18, Януари, 2010, 11:05:34 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Здравейте, днес попаднах на нов Лего магазин - http://www.dedo.bg/. 1-вото което прави впачатление е сравнително бедната гама сетове, но тези, които не са достъпни за поръчка са на доста ниски цени.
Дали това е поредната измама?
7744 - Полицейски участък е обявен на 89,99лв. - http://www.dedo.bg/3-1-Police-Headquarters.html
А в ЛегоБГ е 260лв. Дали като се появи наличен за поръчка цената няма да скочи изведнъж?!?
Сетовете достъпни за поръчка са на цена подобна на ЛегоБГ - малка разлика от няколко стотинки само забелязвам, което явно не е определящо.

Малко скиптично съм настроен, но независимо от това ще им пусна запитване. :)

vladoniki

Днес - 18.01.2010г. в 23:08ч. пуснах запитване към дедо.бг. Ще докладвам дали са отговорили бързо и какъв е отговорът за 7744. :)

victorcito

Аз ще му звънна утре по телефона. Много съмнителни цени. Ако обаче са истински, продавам джипа и купууууувам :)

vladoniki

Днес 19.01.2010г. в 07:40ч. получих отговор от магазина - бързо отговарят. Сет 7744 не може да бъде доставен и не се знае дали въобще някога ще бъде доставен - оправдават се с официалния вносител на Лего за БГ. Ако бъде достъпен за поръчка ще бъде и на различна от обявената цена (явно по-висока).
Всеки сам да си прави изводи.  ;D

vladoniki

Цитат на: victorcito - 18, Януари, 2010, 11:36:32 PM
Аз ще му звънна утре по телефона. Много съмнителни цени. Ако обаче са истински, продавам джипа и купууууувам :)
Ще е полезно да споделиш до каква информация си стигнал. :)

victorcito

Губя интерес да говоря с тях. Реално имат 7 модела н наличност. ТЕ са с цени, близки или по-високи от тези в магазините. Останалите са "неналични".
Или е частно лице, което има 7 сета и се опитва хитро да се отърве от тях или е прохождащ магазин с нелоялна политика.

И в двата случая за мен това е заблуда, за да не кажа измама. Толкова от мен!

man4est

Хм цените са същите каквито са и в местните магазини на габрово.

Plamen1466

Пламен Диков

dedo.bg

Здравейте, на всички. Аз съм webmaster на dedo.bg. Радвам се че има тема към нас. Биx желал да Ви кажа следните неща :

1. Сетове наистина са малко, поради това, че сега се въвеждат. Нашият магазин е на 2 дена :) за съжаление нямахме възможност да въведем всички продукти на веднъж.

2. Цените на не наличните продукти бяха от американската версия на lego.com и са в долари, поради тази причина са толкова ниски.

Надявам се да не сте останали разочаровани.

Само за да бъде ясно в България законът гласи, че няма право да има повече от 1 официален представител за България. Всички продукти на лего в България са внесени от този официален предсавител. Нашите продукти също са от официалният представител.

В заключние мога да кажа, че магазинът ще предлага лего на хубави цени. Няма нищо нелегално в цялата работа и разчитаме на вашата подкрепа и мнения по всякакви въпроси.

@vladoniki - надявам се , че сте останали доволен от бързата реакция. За наше и Ваше съжаление цената на 7744 ако бъде доставена ще бъде близка до тази която е в момента : http://www.dedo.bg/3-1-Police-Headquarters.html

Това мога да Ви кажа за сега.

Нашият екип ще бъде благодарен за мнения, коментари и въпроси.

Поздрави.
Lego Technic Фен

vladoniki

Здравей и добре дошъл в Лего Мания!

Радвам се, че си тук и пишеш точно в тази тема!

Ще следим развитието на магазина, както си забелязъл, ние следим всичко свързано с Лего. :)

Ако цената на полицейския участък е близка до обявената, бъди сигурен, че аз ще съм с 1-вата поръчка и дори си запазвам един сет. :)

П.С. Лего Мания не толерира рекламата, както си прочел в правилата на Форума. :) Оставям темата да се доразвие, заради информацията, която ще донесе на участниците ни. Щом админа на dedo.bg е тук, картината на обстановката ще е по-пълна. :)

dedo.bg

Нямаме намерение да флудим с безмислена реклама. Както сте се убедили се рекламираме онлайн. Надявам се да съм полезен за Вас и вие за мен.

Поздрави
Lego Technic Фен

victorcito

Ще се радвам много да се оправдаят позитивните коментари на админа на сайта!

И успехи с търговията!

:D

vladoniki

Цитат на: dedo.bg - 19, Януари, 2010, 08:02:31 PM
Както сте се убедили се рекламираме онлайн. Надявам се да съм полезен за Вас и вие за мен.

Поздрави
Успех в новото начинание!

Относно рекламата - мисля, че ефектът е ясен, щом 2 дни след старта, вече се говори за вас. :)

При нас можеш да черпиш и споделяш информация. Винаги повечето информация е полезна. В случая и за 2-те страни.

vladoniki

Сега направих скрийншот на dedo.bg и по-точно на сет 7744, защото линковете показват актуалните цени, но не и предходно обявените. :)

Цената обявена за 7744 снощи (19.01.2010г.) в 23:00 ч. беше 89,99лв. Не направих скрийн шот, защо не предполагах, че цената на Лего може до такава голяма степен да зависи от борсовата цена на петрола и златото.  ;D

Както се вижда от скрийншота, днес вече е 150,00 лв.

Като се появи достъпен за поръчка ще пусна отново картинка с цената, на която може да бъде закупен. :)

dedo.bg

@vladoniki - смятам че обясних защо цената беше такава и смятам темата за приключена. също така обявих, че цената ще бъде близка до обявената в момента (надявам се).

Поздрави

Lego Technic Фен