• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Моите сетове

Започната от victorcito, 12, Януари, 2010, 12:11:35 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vasilam

Цитат на: opellego - 23, Март, 2012, 05:26:00 PM
Мерси колега.
Точно разглеждах колегите кой на колко години е - да не се излагам мъж на 30 години, но се оказа че не съм единствен :)

Не се притеснявай, има и по-стари "деца" от теб  ;), но както казват другите - това си е хоби.

DMitar

Ето например аз съм Старо Стар Уорс дете  ;D :D, а също така не съм от тези, които събират от малък. Като малък имах съвсем малко Лего, после направих 1 прекъсване от 20 години и пак почнах.

Искам да кажа, че може да почнеш отново и по-късно, няма лошо  :P
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

opellego

Преди месец реших да изнамеря кашона с лего от детските ми години и ето така почна всичко отначало:

vladoniki

Ех, много хубав кашон!  :) Добре си се погрижил за Легото през годините, браво! Особено много ми хареса идеята за задвижване на предните колела в комбинация със завиване, страшна идея!  ;)

opellego

Цитат на: vladoniki - 26, Март, 2012, 07:35:55 AM
Ех, много хубав кашон!  :) Добре си се погрижил за Легото през годините, браво! Особено много ми хареса идеята за задвижване на предните колела в комбинация със завиване, страшна идея!  ;)

Мерси колега. Задвижването го намерих в интернет , но там е направено с ''модерни'' техник части ( по-новите зъбни колела и сглобки ).
При мен е със старите части и е възможно да прескочи някой зъб. Тази седмица чакам един пакет от бриклинк и се надявам да модернизирам малко изпълнението :)

vladoniki

Цитат на: opellego - 26, Март, 2012, 10:42:21 AM
Мерси колега. Задвижването го намерих в интернет , но там е направено с ''модерни'' техник части ( по-новите зъбни колела и сглобки ).
При мен е със старите части и е възможно да прескочи някой зъб. Тази седмица чакам един пакет от бриклинк и се надявам да модернизирам малко изпълнението :)

По-скоро механизмът с "новите" части прескача, предвид и по-голямото тегло от батериите и приемника, които биха натоварили модела. Докато при теб с жичното дистанционно нямаш такива главоболия.  ;)

opellego

Знам ли и аз :)  Като ученик бях слаб по физика - сега съм на принципа на пробването :)

vladoniki

Една интересна и практична идея за използване на Лего частите, подобна на солничките от 4-та страница.  :)

Balkan_freak

ЦитатЕдна интересна и практична идея за използване на Лего частите, подобна на солничките от 4-та страница.  :)
Хаха готино хрумване !!!!

vladoniki

Днес щракнах 2 снимки на витрините ми.   

:)

Alkoholiker

Много добре изглеждат витрините и легата в тях :)

Но така като гледам скоро ще ти трябва нова ;)

vladoniki

Мерси! :) Отдавна са ми отеснели витрините и мисля за различни варианти. Към момента имам и някои сетове в разглобено състояние. Сега направих снимка на разглобените сетове, както и на частите, с които запълвам липси по сетовете - обаче частите никога не стигат.  :D

vladoniki

Днес добавих още 2 витрини за Лего.  :P
Едната е малка и размерите са й 40 см ширина, 35 см дълбочина и 170 см височина. Нямах търпение, затова набързо я нивелирах и напълних с Лего. :) Другата все още е опакована. Идва ми доста голяма, няма да имам място за нея вкъщи. Сигурно ще я занеса в офиса си. Тъкмо ще измъкна малко сетове от вкъщи, за да освободя място за нови сетове тук.

Благодарности на Васко за новата ми придобивка!  :)

PecataD

Честито! Супер е... а мадре миоооооо, колко колички... :D
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

DefQon1

След дълго събиране на липсващи части (все още липсват към 20-30 такива) най-после успях да сглобя почти всичко което ме радва - има още няколко сета които или са ми или безинтересни или им липсват голямо количество части,но да не изпадам в подробности  ;)

Ето албума: http://defqon1.snimka.bg/other/my-collection.726634.29534112