• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Гласуване

Започната от .::Lubo::., 13, Март, 2011, 09:01:30 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Antonio

Аз не критикувам,и не съм против,поне не виждам да съм споменал че съм против.Просто видях неговото мнение и се замислих че попринцип си е така,НО конкурса си е твои и ти определяш правилата.Пак да спомена не съм против и му отговорих защото тои го написа,И аз се досетих,така че успокои се,Любо =]

vladoniki

Според конституцията на РБ всеки пълнолетен гражданин има право на глас. Не виждам защо тук трябва да правим изключение, само изключваме "пълнолетен". На президентските избори, например, всеки от кандидат президентите пуска бюлетина в своя полза в урната. Не виждам нищо нередно, в това да гласуваме в полза на собствените си творения.  ;)

Antonio

Цитат на: vladoniki - 16, Март, 2011, 07:51:31 PM
Според конституцията на РБ всеки пълнолетен гражданин има право на глас. Не виждам защо тук трябва да правим изключение, само изключваме "пълнолетен". На президентските избори, например, всеки от кандидат президентите пуска бюлетина в своя полза в урната. Не виждам нищо нередно, в това да гласуваме в полза на собствените си творения.  ;)
А така.(Макар да нямам представа какво каза :Д :D)

mirbg

Цитат на: vladoniki - 16, Март, 2011, 07:51:31 PM
Според конституцията на РБ всеки пълнолетен гражданин има право на глас. Не виждам защо тук трябва да правим изключение, само изключваме "пълнолетен". На президентските избори, например, всеки от кандидат президентите пуска бюлетина в своя полза в урната. Не виждам нищо нередно, в това да гласуваме в полза на собствените си творения.  ;)

Владо, гласуванито по време на избори е нещо различно- всеки кандидат е и гражданин на РБ- с право на глас и с претенции за или против дадено конкурентно управление (като гражданин и той бива засегнат пряко или косвено от което и да е управление). При конкурси където има парични, предметни или каквито и да е други награди (подчертавам "награди")- не би следвало участниците да са и жури.
Но както се казва- купон да става:)))

Цитат на: PecataD - 16, Март, 2011, 10:33:28 PM
Важно:
Когато вие организирате конкурс - определяте правилата ! Когато Любо организира конкурс - определя правилата !! Ние не можем да му кажем какво да прави , каквото иска това.Не взимам страната на никои просто казвам моля да спрете да спамите и да оставите темата за гласуването ;) Не за спамене !!

Като живеещ в свободна и демократична страна- аз имам право да си кажа мнението. Не съм определял или опитвал да определям ничии правила...

vladoniki

Цитат на: mirbg - 16, Март, 2011, 10:29:04 PM
Владо, гласуванито по време на избори е нещо различно- всеки кандидат е и гражданин на РБ- с право на глас и с претенции за или против дадено конкурентно управление (като гражданин и той бива засегнат пряко или косвено от което и да е управление).

В този ред на мисли, няма как да не се съглася с теб.  ;)

legoboss

- Първо място: hooky, Задругата на пръстена;
- Второ Място: Plamen1466, Платформата на Камино от еп. 2;
- Трето място: C-3po, Battle at Naboo-Gungan ambush

vladoniki

Цитат на: .::Lubo::. - 16, Март, 2011, 06:43:04 PM
Абе а да ви питам защо винаги в моите теми критикувате когато Владо направи конкурс защо не критикувахте.
Владо не е цар на света той е нормален човек като нас това че има повече права незначи нищо.
Ами ако бях забранил участниците да гласуват то тогава щеше да има един куп повече разправии.

Любо не се вързвай! Покрай форума и общата идея "Лего", разбрах, че винаги има недоволни. Колкото и да се стараеш да угодиш на всички и за всички да е добре, винаги има някои, който да не е доволен. Това не трябва да те отчайва, давай смело напред!
На няколко пъти се зарекох да се откажа от форума и да продължа строежите си кротко и тихо вкъщи. В крайна сметка, разбирах, че каквото и да направя няма да мога да угодя на всички и "недоволните" няма да се превърнат в доволни, независимо от действията ми. Вече не се натоварвам и не обръщам внимание, а гледам към положително настроените хора и правя за тях каквото мога.
В заключение мога да кажа, че покрай това си хоби - Легото, срещнах и се запознах с не малко хубави и интересни хора, което в крайна сметка е най-важното.

.::Lubo::.

Благодаря че поне някой ми защити!!!
Голяма реч Владо по добра от тази на президента на нова година.
Любомир Маринов

http://www.youtube.com/user/tyranno41
Рождена дата 17 януари

C-3po

1во място C-3po Naboo battl:Gunan ambush
2ро място LEGO Energy drink for sleep
3то място Antonio Battle of ryoth-The surprise
Божидар Иванов или БДЖ

SGB

- Първо място: hooky - Задругата на пръстена;
- Второ Място: C-3po - Battle at Naboo-Gungan ambush;
- Трето място: Plamen1466 - Платформата на Камино от еп. 2.
Благой Миланов
My Sets - http://brickset.com/search/?ownedBy=SGB

C-3po

Благодаря ви хора за точките!
:D ;D :D ;)
Божидар Иванов или БДЖ

icefire3

първо място: Antonio, Battle of Ryloth "The Surprise"
- второ място-gungan ambush na c-3po
трето за  battle of camino...plamen
Златин Шишков

Anakin

1-во място: Plamen1466, Платформата на Камино от еп. 2;
2-ро място: LEGO Energy drink for sleep
3-то място: PecataD,Lego City Building Set 7693

.::Lubo::.

Гласуването свършва в 10 часа вечерта днес.
Който не е гласувал да побърза!!!
Любомир Маринов

http://www.youtube.com/user/tyranno41
Рождена дата 17 януари

Plamen1466

1-во място: Plamen1466, Платформата на Камино от еп. 2;
2-ро място: Antonio, Battle of Ryloth "The Surprise"
3-то място: hooky, Задругата на пръстена;
Пламен Диков