• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

MOC: "Замакът край морето" в завършен вид - 2.0!

Започната от victorcito, 07, Януари, 2010, 12:23:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

vladoniki

Сериозна охрана.  ;D Да не припарва човек до замъка.  ;D

victorcito

Мда. Вече е почти завършен. Изпипвам детайлите и имам нужда от много тухли. Брей, строителството е трудна работа!

vladoniki

Цитат на: victorcito - 10, Февруари, 2010, 11:30:41 AM
имам нужда от много тухли

На ул. Житница има склад за стройтелни материали - като минавам от там съм виждал доста тухли.  ;D  ;D  ;D

Stone

victorcito

Ето и самия замък! Версията е 2.0, има още да се работи по детайлите, но като цяло ще е това.

Има:

Пристанище за 4 кораба
Лодка с рицари и рицарски кораб
Армия от бикове, които нападат замъка
Въртящата се кула на стария вещер
Дървото с въжена стълба на добрия магьосник
16 бойни кули
Тайна врата
Оръжейница
Съвет на мъдреците
Кралската съкровищница

Кулата на орлите, която служи и като фар за корабите

Главна порта и 2 други помощни врати - една е морска порта, а другата - сухопътна врата

Огромно пространство за войниците вътре в замъка (ок 0,5 кв.м.)

Общо 89 стрелци по кулите, 20 войника - пред замъка, 40 войника и генерала - вътре в замъка, две принцеси, 3-ма мъдреци, 10 лоши от биковете, един таен шпионин-скелет, добрия дух, 5 каруци и 94 конника от кавалерията на тримата крале :)

[прикачен файл изтрит от администратор]

vladoniki

Страхотен е!

Любимите ми елементи са въртящата се кула с жълт бойник и високото дърво със въжена стълба. :)

Nathrezim

victorcito

Хехе, не издържа на кое? Още има работа по нея. Маса за хранене, читава оръжейна ... ей такива неща. Малко части и малко работа...

vladoniki

Виктор, имаш и идея колко части си вложил в замъка?

victorcito

Над 5 000 са със сигурност. Само от сетовете, които знам (Морсия, 2 драконски крепости, 3 други крепости) са близо 3000. Два пъти купувах по 600-800 сиви и черни части, ако добавим оръжие, хора и платформи - още към 1000. Бих заложил на 6000 бройки, а може и повече да са :) А, забравих - има и още ок. 600 жълти части. Значи - към 7000, но е много трудно да се каже точно. Само скритите сандъци със съкровища са над 120 части :)

vladoniki

victorcito

Много нарасна бройката главно защото се старая да затворя всяка дупка в замъка :)

Обещавам довечера да проверя по-прецизно чарколяците :)

vladoniki

Цитат на: victorcito - 17, Февруари, 2010, 11:02:01 AM
Обещавам довечера да проверя по-прецизно чарколяците :)
Няма смисъл да губиш време да ги гледаш - използвай времето за строеж. :) Информативно попитах - порядъкът е ясен. :)

bqlicheren

Поздравления за резултата, който, не се съмнявам, ти е коствал доста време, усилия и финанси. Само да те попитам има ли драконче към проекта или идея да добавиш такова в бъдеще? Извинявам се ако съм кьорчо и не го виждам, ако го има.
Jolly Roger Forever!