• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

MOC: Старата телевизионна кула - София

Започната от vladoniki, 01, Октомври, 2010, 08:33:31 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mrcastle

Искам да снимаш витрините и да ги поснеш. ;D

vladoniki

Цитат на: mrcastle - 07, Ноември, 2010, 07:39:54 PM
Искам да снимаш витрините и да ги поснеш. ;D

Ето няколко снимки на витрините: ЛИНК :)

vladoniki

Стигнах и до 14-тия етаж. Последните два етажа, все още не са завършени, но основната идея се вижда.

Остава да направя двете платформи, за които са ми нужни още малко части. :)

mrcastle

Супер е ще можеш да си направиш софия от лего.Трябват ти само повече сгради.

vladoniki

Цитат на: mrcastle - 13, Ноември, 2010, 08:40:59 PM
Супер е ще можеш да си направиш софия от лего.Трябват ти само повече сгради.

Мерси. Доста сгради ще са ми нужни. :) Към момента, от сградите в София, имам само мавзолея на Георги Димитров и ТВ кулата.

icefire3

хах браво невероятно е ! :o продължавай все така
Златин Шишков

vladoniki

Под 1-вата платформа има кръгло помещение с прозорци:

Ето и Лего варианта на кръглата стая:

Като добавя пантите от gogo29, ще се получи кръг, над него ще е и 1-вата платформа. Под 2-рата платформа има конструкция с колони, която ще се опитам да пресъздам с Лего Technic елементи.

mrcastle

Сурер!После почни някоя друга българска сграда.Бих искал да ги вида наживо.Трябва да си направих среща. ;)

vladoniki

Всеки, който желае да види творенията ми, е добре дошъл у нас, за да ги разгледа. :) Мавзолеят на Георги Димитров, също е от поредицата "Сгради от реалния живот". :)

mrcastle

vladoniki

1-вата платформа е готова.

mrcastle

Добра е.Аз нямам толкова части за си направя кръгла платформа.Каквото построиш винаги е хубаво. :P 

georgivar

платформата някак по-кръгла ако успееш да я изкусуриш да стане с 2х3 прозорци, или с повече 4х3 каквито си ползвал. че да е с по-голям диаметър, за да е по-близко до оригинала. иначе евала за размаха :)
DO LESS. LIVE LONGER.

vladoniki

Цитат на: georgivar - 17, Ноември, 2010, 09:34:15 PM
платформата някак по-кръгла ако успееш да я изкусуриш да стане с 2х3 прозорци, или с повече 4х3 каквито си ползвал. че да е с по-голям диаметър, за да е по-близко до оригинала. иначе евала за размаха :)

Прав си, трябва да е малко по-голяма кръглата стая. Не се сещам за начин да е с повече от 8 прозореца, без да се разкриви. Някакви идеи? Ако използвам 2х3 ще са нужни доста повече меки връзки (панти) и ще стане още по-криво.

PecataD

Имам идея .. може би  ;D ;D
Защо не използваш тухличка дъга за да направиш стаята .. но пък колко такива тухлички ..
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM