• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка BricksHamburg Германия №15 /съвсем последна/

Започната от bee_curtain, 08, Март, 2023, 03:09:29 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

uscheto

Цитат на: bee_curtain - 27, Март, 2023, 12:44:56 PM
Ще го разгледам тези дни. Погледнах за доставка и видях, че е писал Bestellungen mit Warenwert über 20,-€ Verpackung und Versand: 4,95€. Тук е въпроса дали няма да има промяна при повече килограми. Някой с добър немски ако може да погледне условията му.

аз мога да погледна. за кой магазин е това, че има няколко линк и не съм сигурен.

uscheto

еми това което е по нагоре - за поръчки до 20 Е си начислява handling and shipping, границата е 20 Е, тоест дали ще е 25 Е или 250 Е не става ясно дали ще е повече.
Пуснах едно съобщение - сега виждам за килограмите говорите вие пък аз за сума го питах ама като отговори ще се доуточня

uscheto

това е цената за националната (в Германия) доставка, каза, че повече от 30 кг не е продавал но ако му се наложи ще плати той ако от фирмата му искат повече.

bee_curtain

Идеално. Ще разгледам значи тези дни и ще пиша.

Nathrezim

Цитат на: bee_curtain - 09, Март, 2023, 08:47:16 AM
Чакам да ми даде парола.

Да попитам и за този?
Не го препоръчвате и го пасуваме ли?

vanvnbg

Здравейте! От BrickFlo and Son бих  се вкючил , ако има поръчка.
Въпрос: понеже съм харесал една 3Д плоча (от по големите Green Baseplate, Raised 32 x 48 x 6 with 4 Corner Pits with Rock Path Pattern ), дали ще утежни доставката или не е проблем ?

bee_curtain

Цитат на: Nathrezim - 28, Март, 2023, 06:46:46 PM
Да попитам и за този?
Не го препоръчвате и го пасуваме ли?

Предполагам, че имаш предвид Хамбург. Защото него чаках за парола. Той е вече затворен и беше най-хубавия магазин в света.  :)

bee_curtain

Цитат на: vanvnbg - 28, Март, 2023, 09:41:56 PM
Здравейте! От BrickFlo and Son бих  се вкючил , ако има поръчка.
Въпрос: понеже съм харесал една 3Д плоча (от по големите Green Baseplate, Raised 32 x 48 x 6 with 4 Corner Pits with Rock Path Pattern ), дали ще утежни доставката или не е проблем ?

Не би трябвало да стане по-скъпо. Доставката ще е до склада на Габиели в Германия. Мен лично малко ме притеснява дали ще е достатъчно добре опакована плочата. Да не стане така, че да дойде счупена или пък после по Еконт да вземе да се счупи. Но пък и аз съм поръчвал плочи. Като ти трябва, поръчваш... нямаш мърдане :D

Nathrezim

Цитат на: bee_curtain - 28, Март, 2023, 10:31:04 PM
Предполагам, че имаш предвид Хамбург. Защото него чаках за парола. Той е вече затворен и беше най-хубавия магазин в света.  :)

Не, имах предид друг магазин, който някой линкна, но при предишна поръчка сте имали някакви проблеми?

Maul

vasilam

Nathrezim

Цитат на: bee_curtain - 09, Март, 2023, 07:07:54 PM
Това беше. След като съм отворил темата е станала сделка за всичко и затова го е затворил. Няма да има поръчка за съжаление.

В Lucky bricks бяхме поръчвали и имаше проблеми. Няма смисъл да му даваме втори шанс. Ако някой намери някой интересен магазин може да ми го праща да погледна. Аз също ще търся скоро някакъв източник на части.

Lucky bricks - за този имах предвид  :)

Nathrezim

Цитат на: Maul - 29, Март, 2023, 09:11:25 AM
Aз бих се включил и в BrickFlo, и в BrickCoast  :)

В първия имам количка, във втория - считам, че и там ще напълня, той ми се струва по-зареден, ще разгледам след работа, но май и за двата съм ,,За".