• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка BricksHamburg Германия №9 /платена/

Започната от bee_curtain, 09, Август, 2022, 08:25:38 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bee_curtain

Здравейте, пускам нова обща поръчка от https://store.bricklink.com/BricksHamburg#/shop
Повечето от вас знаят колко е точен човека и е истинско удоволствие да пазаруваш от него.
Доставката ще е до Германия 5,95€ /може би отново ще ни ги спести/ и от там с Габиели - 3 лв на кг. Плащането ще е с директен банков превод с такса от 0,95 лв. Курс на еврото - 1,96 лв
Поръчката ще е отворена до неделя /14 август/ 20:00 ч.

mamun

bee_curtain

Малко е на изчакване, че човека е бутал нещо и няма доставка до България. Писах му да го оправи за да мога да правя поръчка.

mamun

Цитат на: bee_curtain - 09, Август, 2022, 08:38:42 PM
Малко е на изчакване, че човека е бутал нещо и няма доставка до България. Писах му да го оправи за да мога да правя поръчка.

А защо до България ? А Габиели ?

Цитат на: bee_curtain - 09, Август, 2022, 08:25:38 PM
Доставката ще е до Германия 5,95€ /може би отново ще ни ги спести/ и от там с Габиели - 3 лв на кг.

bee_curtain

Защото профила ми е български заради магазина. Съответно правя поръчка и продавача праща до склада на Габиели в Германия. А като имаш магазин не може просто да си сменяш държавата.

mamun

Цитат на: bee_curtain - 09, Август, 2022, 09:14:07 PM
Защото профила ми е български заради магазина. Съответно правя поръчка и продавача праща до склада на Габиели в Германия. А като имаш магазин не може просто да си сменяш държавата.

Аа аз въпреки че си нямам магазин, си имам втори акаунт. Дай линк до магазина ти. Може да си харесам нещичко ;)

bee_curtain

И аз се принудих да направя втори акаунт, защото нещо пича са го резнали за продажби в Европа, заради някакви данъци. Добавих mamun.
Поръчката е отворена, сега остава да има и още желаещи. :)

LUIDGY

Аиде и аз се вллючвам :)

Dmitri

Цитат на: bee_curtain - 09, Август, 2022, 09:58:42 PM
Поръчката е отворена, сега остава да има и още желаещи. :)

Аз ще се включа, но към краят на седмицата.  Магазинът изглежда пълни часто доста често, та може и да излезне още нещо преди да я затвориш.

bee_curtain

vvass

Бояне,

Тези за мен. ;)

Мерси предварително!

bee_curtain

cardif

Боби можеш ли да я задържиш и понеделник, че няма да успея до неделя