• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Предложение за обща поръчка на сетове 10255 и 21310

Започната от gogo29, 15, Септември, 2017, 08:30:10 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Жоро, моля те, добави за мен:

88004 - NEW Sealed - Power Functions Servo Motor - 1 бр.

PLN 130.00, 45.40g

Благодаря!

gogo29

Цитат на: veselin.radev - 17, Септември, 2017, 02:55:18 PM
С 10255 какво се случи?
За съжаление няма да може да отвориме поръчка в другият магазин, защото трудно ще достигнем минималният лимит за поръчка. 10255 го има и в полският магазин, но цената е малко висока. Ако те устройва , мога да ти го поръчам  :)

veselin.radev

E да, скъп е! Както и да е, ако се сетиш имай ме предвид за последваща обща покупка на разумна цена. - 10255, както и на 70620 :)

HarryTO

Gogo ако не късно да поръчам и аз 1бр. Joker Foil Pack.

gogo29

gogo29

Здравейте,

Полският магазин преди малко ми прати съобщение. Щял да има нова партида от 21310 Old Fishing Store !!! Ако имаме интерес, цената за нас е същата - EUR 135.53. Така че ако има интерес пишете. Ако се съберете мога да ви организирам една поръчка  ;)

Иначе предишните сетове вече пътуват  ;)

vladoniki

Ако се стигне до нова поръчка, аз ще участвам с 20-тина лв.

Боби

Lego_valka

Ако се отвори нова поръчка, може ли да се участва и с други сетове, различни от Old fishing store. :)

gogo29

Цитат на: Lego_valka - 28, Септември, 2017, 02:10:32 PM
Ако се отвори нова поръчка, може ли да се участва и с други сетове, различни от Old fishing store. :)
Няма проблем  ;)

hooky

Бройте ме и мен за рибарския магазин. :)

Благодарско!
Николай Алексиев
Brickset колекция

SGB

И аз бих отнесъл един рибарски магазин на тази цена :)
Благой Миланов
My Sets - http://brickset.com/search/?ownedBy=SGB

danny

И аз се включвам с един Old Fishing Store! Много благодаря за ъпдейта :))

gogo29

До този момент сте  5  ( пиша ги по реда на пращане на съобщенията - vvass, Боби, hooky , SGB, danny ) за Old Fishing Store, което най вероятно значи че ще трябва да ви отворя една поръчка  ;)
Сега ще пиша на поляка за да видя колко бройки все пак има, за да не остане някой излъган  :)

gogo29

Цитат на: gogo29 - 28, Септември, 2017, 05:06:10 PM
До този момент сте  5  ( пиша ги по реда на пращане на съобщенията - vvass, Боби, hooky , SGB, danny ) за Old Fishing Store, което най вероятно значи че ще трябва да ви отворя една поръчка  ;)
Сега ще пиша на поляка за да видя колко бройки все пак има, за да не остане някой излъган  :)
Получих отговор от поляка:
Hi Joro,
I'm still waiting for a reply from my vendor. As soon as I will get a feedback from them - I will let you know.
What are the other items in which your AFOL friends are interested in?
Regards,
Marcin

Надявам се сетовете да са повече, за да може повече хора да се включат - чакам да ми пише каква бройка ще има.
Може да ми пращате на лично какво друго ви интересува от този магазин, за да не пълним излишно темата.