• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Желаещи за обща поръчка в brick_services ?

Започната от mamun, 23, Март, 2017, 04:25:16 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mamun

Здравейте,
Съвсем скоро, поради глупост, изпуснах да добавя едни части в поръчка от този магазин :

https://www.bricklink.com/store/home.page?p=brickulin#/terms

Доставката от там е 250czk  за до 25 килограма, което е около 18 лева
Има изискване за средна цена за лот : Minimum average lot value must be 20czk (около 1.45 лева)

Моите части не са много и не заслужава да поръчвам само тях, но пък магазина наистина си струва и може да се направи голяма поръчка.
Има ли навити за поръчка от там ?

danny

Здравей,

аз имам някои неща, които ми трябват. Сега ще рагледам и ще направя списък. Ще ми кажеш ли само как ще процедираме с поръчката?

Поздрави,
Дани

traycho chilev

mamun

За момента събирам инфо, колко хора сме, но пак обърнете внимание на  средната цена за лот.

danny

Аз 30ина лв вече съм събрал :) Аз питах по-скоро как поръчваме заедно, понеже ми е за първи път и не съм изобщо наясно :)

mamun

Ами ако се отвори поръчка ще се дават списъци в определен формат
А колко лота си харесал ?

danny

Много се извинявам за глупавия въпрос - един лот е един айтъм или е нещо друго? Виждал съм лотове от типа с различни сетове вътре, но за отделните части не съм много наясно как седят нещата.

Ако всяка част е лот, значи за момента имам някъде към 15 :)

vladoniki

Цитат на: danny - 23, Март, 2017, 07:40:33 PM
Много се извинявам за глупавия въпрос - един лот е един айтъм или е нещо друго? Виждал съм лотове от типа с различни сетове вътре, но за отделните части не съм много наясно как седят нещата.

Ако всяка част е лот, значи за момента имам някъде към 15 :)

Всеки вид и конкретен цвят част е лот. 10 еднакви части (по вид и цвят) са лот и 1 част да е - пак е лот.  :)

danny

Цитат на: vladoniki - 23, Март, 2017, 08:16:17 PM
Всеки вид и конкретен цвят част е лот. 10 еднакви части (по вид и цвят) са лот и 1 част да е - пак е лот.  :)

Много благодаря - разбрах :) Значи по въпроса на mamun - имам 19 лота в момента.

mamun

Цитат на: danny - 23, Март, 2017, 08:19:38 PM
Много благодаря - разбрах :) Значи по въпроса на mamun - имам 19 лота в момента.

Супер. Да видим дали има и други желаещи

DeMonica

Атанас Каприев, гр. София

http://brickset.com/sets/ownedby-DeMonica

JoaoNY

Lego_valka

И аз имам части, които си харесах. Ако някой ще отворя поръчка, ще се включа.

Stormfury

6tukara

Здравей може ли да ми кажеш когато от дадена част струваща 10 стотинки има само 3 бройки тоест не се достига минимална цена от 1,45 лв за лот мога ли да си я поръчам само тези които са налични.