• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2017г.

Започната от mnachevg, 11, Януари, 2017, 09:48:08 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Ludia

HarryTO

Цитат на: danny - 23, Август, 2017, 10:56:45 PM
На мен този сет ми харесва, мисля че красотата му идва точно в този шантав, шарен стил :)
И аз смятам че сетът е прекрасен, честито на колегата.

ender

Цитат на: kikoleppard - 23, Август, 2017, 10:27:19 PM
Е този сет според мен на нищо не мяза! Една голяма бъркотия от цветове и архитектурни стилове.

Вярно, че е въпрос на вкус, но не откривам никаква последователност дори между отделните етажи.

Според мен сетът копира (в шантав лего вариант) надстрояването в китайските мегаполиси

danny

Цитат на: ender - 25, Август, 2017, 12:06:12 PM
Според мен сетът копира (в шантав лего вариант) надстрояването в китайските мегаполиси

Абсолютно! Изглежда супер интересно, но ще чакам да излезе на добра цена...евентуално :)

vladoniki

Честит Унимог! Ама на мен ми се струва, че Билито се е обзавело и със специални ефекти?  :)

Ludia

Цитат на: vladoniki - 25, Август, 2017, 01:07:10 PM
Честит Унимог! Ама на мен ми се струва, че Билито се е обзавело и със специални ефекти?  :)
Благодаря! Малко шарения.. Не ми харесва много с тия RGB ленти. Може би бели диоди с димиране щеше да е по-подходящо.

Sent from my S7 edge using Tapatalk

Ludia

И още два по-малки техник сета :

vladoniki

Хич не е лошо, на мен ми допада като е цветно. Виж колко бързо успя да го запълниш...  ;) Тези "два по-малки техник сета" къде ще ги държим - трябват още Били-та...  :)

Ludia

Цитат на: vladoniki - 25, Август, 2017, 10:02:26 PM
Хич не е лошо, на мен ми допада като е цветно. Виж колко бързо успя да го запълниш...  ;) Тези "два по-малки техник сета" къде ще ги държим - трябват още Били-та...  :)
Те са за части... Решил съм да слагам във витрината само "лицензни" сетове :) следва голямото Волво. Мисля Унимога или да го модифицирам в снегорин, за което ще ми трябват веригите и оранжевите панели от арктическия камион, или да го направя на Мерцедес Г класа.

А иначе място за Билита няма вече :(
В спалнята една стена с Пиратски кораби, в кухнята над шкафовете са western серията, в хола витрината с техник. Остана само тоалетната, евентуално една рамка с минифигури :)

kikoleppard

Цитат на: ender - 25, Август, 2017, 12:06:12 PM

И представа си нямам от Лего Нинджаго и сюжета му, но нали нинджите са от японския бит? Кви китайски мегаполиси да имат общо с японската култура?

И между другото в моя подкрепа вече сетът, който заслужава внимание го разглеждахте в някоя тема. За него мога да кажа "Евала!" и задължително ще го купя!

Ето, това е последователност при постройката и цялостната подредба на сета.

Както и да си чопля езика, истината е, че остарявам.  :D :D :D

Явно съм представител на аналоговото поколение като сипматизант на сета 21310: Old Fishing Store и не мога да разбера новото дигитално поколение в лицето на претрупания сет 70620: NINJAGO City.

danny

Цитат на: kikoleppard - 25, Август, 2017, 10:33:10 PM
И представа си нямам от Лего Нинджаго и сюжета му, но нали нинджите са от японския бит? Кви китайски мегаполиси да имат общо с японската култура?

И между другото в моя подкрепа вече сетът, който заслужава внимание го разгледахте преди това. За него мога да кажа "Евала!" и задължително ще го купя!

Това е последователност при постройката и цялостната подредба на сета.
Както и да си чопля езика, истината е, че остарявам.  :D :D :D

Явно съм представител на аналоговото поколение като сипматизант на сета 21310: Old Fishing Store и не мога да разбера новото дигитално поколение в лицето на сета 70620: NINJAGO City.

Old Fishing Store ми харесва повече от City-то и аз със сигурност ще го взема :) Няма как да се отрече, много е красив.

Боби

Този сет ще е ексклузивен. Цена около 300 лв от Лего. Аз също го заглеждам от доста време.

vladoniki

Току-що получих страхотен подарък от Боби!
Много благодаря, Боби!

:)

Боби

Ще ме скъсаш от смях...  :D :D :D

Но всъщност, тази тухла е ценна и уникална  ;)

Боби

Благодарение  на Владо   :D

Нещо се заиграх с колите, дано да е до време... :o