• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Tesco Direct #2

Започната от ender, 21, Ноември, 2016, 12:50:06 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ender

Здравейте, и извинявайте за забавянето... Работата ми дойде нанагорно, и черния петък и той...
Както и да е, вече всичко е наред.

Таблица с ориентировъчните цени:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1aZQDFIMg02oy4FAj2rwwWu5oHrDJbAqXfyS3F_W5EPA/edit#gid=149409791

В нея този път Е включена доставката до БГ. Предния път не беше, щото някой няма акъл и не сметна доставката до склада, и вместо да събирам допълнително, прехвърлих отговорността на mamun.

Този път на БГ отговорника (bbeettaa0) плащате само БГ куриера, ако има такъв

Крайната цена ще напиша утре сутрин (ваш обяд), като претегля всичко наново.
От колегата ми трябва регистрация в uktobg

Важи и обичайната промоция - поръчки в магазина ми (видим в подписа) ще са с безплатна доставка в близките няколко дни (докато изпратя поршетата)

ПП ще помоля който не е оставил feedback от предните поръчки, да го направи ::)

ender

Цените за доставката са финализирани :)

Ivansbalkan

А с поршетата какво става, че нещо не схващам.

ender

В сряда ги оставям в склада на uktobg в Лондон. Няколко дни по-късно (около седмица) пристигат в БГ, и оттам bbeettaa0 ги взима, и ги разпраща на останалите.
В интерес на истината опакованите поршета са по 6,9кг, което е ок за изпращане поотделно (нямаше да е далавера, ако бяха например по 7.1, понеже всеки щеше да плаща по 8 започнати килограма)

Така че ако прецените, мога да пусна кашоните в отделни поръчки. Тогава за bbeettaa0 остава само Hoth Attack и бриклинк, понеже трябва да влязат в неговия кашон

ender

Цитат на: ender - 28, Ноември, 2016, 06:16:54 PM
В сряда ги оставям в склада на uktobg в Лондон. Няколко дни по-късно (около седмица) пристигат в БГ, и оттам bbeettaa0 ги взима, и ги разпраща на останалите.
В интерес на истината опакованите поршета са по 6,9кг, което е ок за изпращане поотделно (нямаше да е далавера, ако бяха например по 7.1, понеже всеки щеше да плаща по 8 започнати килограма)

Така че ако прецените, мога да пусна кашоните в отделни поръчки. Тогава за bbeettaa0 остава само Hoth Attack и бриклинк, понеже трябва да влязат в неговия кашон

Малка промяна - бих могъл да отделя само на vladislav поръчката - отделните пратки са с минимум £10 (т.е. 10кг), та ivansbalkan и roro_901 трябва да са към някой друг, че да не ги таксуват повече

roro_901

За мен няма проблем да си я взема от някой или да ми я прати, ако не го затруднява.  :)
Моята колекция: https://brickset.com/sets/ownedby-roro_901

Ivansbalkan

И аз съм съгласен както кажете вие.

bbeettaa00

За мен не е проблем да изпращам по еконт..., те само да дойдат... :)

vladislav

Пращай я с другите ;)

ender

Пратката е пусната, твърдят че в четвъртък ще бъде в склада в София!

skapula

ОТНОВО В ТЕСКО 3 за 2

ender

Цитат на: skapula - 03, Декември, 2016, 07:33:34 PM
ОТНОВО В ТЕСКО 3 за 2
До утре е в сила, та... казвайте, може и да направим нещо

HarryTO

Някой навит за товарния влак ?

DeMonica

60052 ли? Аз съм навит.

Но ако ще поръчваме, направо да им да дадем адреса на Габко.
Атанас Каприев, гр. София

http://brickset.com/sets/ownedby-DeMonica

gogo29