• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Нови сетове за 2017

Започната от mamun, 03, Ноември, 2016, 10:33:37 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

IRadev

От Лего цял месец не спират да пускат дребни намеци за предстоящо нещо голямо. Официално ще се знае на 1 октомври.

След вчерашното няколкосекундно клипче нещата са на 99% ясни. Съфорумци стягайте портфейлите за Коледа. Идва новия  UCS Millennium Falcon по варианта от Силата се пробужда. Най-големият сет от серията досега.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

danny

Цитат на: IRadev - 16, Август, 2017, 10:16:29 AM
От Лего цял месец не спират да пускат дребни намеци за предстоящо нещо голямо. Официално ще се знае на 1 октомври.

След вчерашното няколкосекундно клипче нещата са на 99% ясни. Съфорумци стягайте портфейлите за Коледа. Идва новия  UCS Millennium Falcon по варианта от Силата се пробужда. Най-големият сет от серията досега.

Не мисля да се боря за този MF изобщо :D Цената ще е космическа най-вероятно, а единственото с което биха ме грабнали е някоя уникална минифигурка (а за една фигурка да дадеш 700-800 долара - не съм чак такъв колекционер :D)

Боби

За този нов фалкон се говори от доста време. Да видим какво ще изкарат. Нов или просто лек фейслифт, като новата звезда  :-\ :-\

opellego

Четох сега че се задава нов сет който ще е с 1500 парчета повече от Тадж Махал и е от Стар Уорс серия.

Боби

1500 парчета над Тадж Махал? Това приблизително означава около 7к   :o :o :o

Ще е нещо грандиозно, но на подобаваща цена ...

opellego

:)

opellego

Какво Ви е мнението за това?
Гледам 350-400лв е тук.

https://youtu.be/tXXDx9qV-MM

vladoniki

Цитат на: opellego - 23, Август, 2017, 09:39:01 AM
Какво Ви е мнението за това?
Гледам 350-400лв е тук.

https://youtu.be/tXXDx9qV-MM

До колкото разбрах това е като Майндстормс, но на по-просто ниво. Не откривам много информация, но със сигурност в основната кутия, в която са батериите, има вградени 2 мотора. Към кутия се включва и допълнителния мотор. Има сензор за цвят/близост/движение (или нещо подобно). Интересното е дали има вграден сензор за завъртане/motion сензор? Това е загатнато при модела котка - котката реагира различно при различна позиция - примерно надолу с главата. Интересно ми е дали може да се ползва като жироскопа при Майндстормс-а?

Изглежда интересна играчка за Техник фенове...

opellego

Мда, днес се замислих дали да не се заиграем с детето с робота. Другия ми/и избор е новата болницата на френдс.

Sent from my Lenovo X2-EU using Tapatalk

vladoniki

Не го мисли, действай. Ще ми е интересно да разкажеш за робота.  ;)

vladoniki

Провери програмата дали е съвместима с таблета ти - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lego.boost.boost&hl=bg

При мен излиза: Това приложение не е съвместимо с устройството ви.

Да не се наложи да купуваш и нов таблет. :)

opellego

Нашия таблет е толкова умрял, че все едно нямаме :)
Или ще се купува нов, или от телефона

IRadev

75192 Millennium Falcon, 7541 pieces.

US $799.99, CA $899.99, DE €799.99, UK £649.99, DKK 6999.00

Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

Боби

Очакваше се да е около 700 Евра, но Лего отново ги надминаха... :o

П.С. Ще се взима, няма как!