• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

ОБЩА ПОРЪЧКА - BRICKLAND.PL - отворена до 09,03,2016 - 20ч

Започната от gogo29, 06, Март, 2016, 11:00:36 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

neliaspa

София, жк. Хаджи Димитър

JoaoNY

Shifta

При мен има 4 броя бели елемента или са на някой или са сбъркани мои,не помня какво бях поръчвал с точност,но със сигурност не ми трябват такива и такъв цвят :D  ако са на някой да пише ще му ги изпратя по пощата :)

gogo29

Цитат на: Shifta - 29, Март, 2016, 09:33:55 PM
При мен има 4 броя бели елемента или са на някой или са сбъркани мои,не помня какво бях поръчвал с точност,но със сигурност не ми трябват такива и такъв цвят :D  ако са на някой да пише ще му ги изпратя по пощата :)
:)  Прегледах поръчката и тези части са от твоят бач  :)

Shifta

Разбрах с кои елементи е станала грешката(4 от тези ми трябваха),дали моя или на продавача,но хубаво че не са на друг,затова писах в темата :) Благодаря и от мен за поръчката Гого :)

gogo29

Цитат на: Shifta - 29, Март, 2016, 10:17:18 PM
Разбрах с кои елементи е станала грешката(4 от тези ми трябваха),дали моя или на продавача,но хубаво че не са на друг,затова писах в темата :) Благодаря и от мен за поръчката Гого :)
Нямаш такива в поръчката. Ще ги поръчаве следващият път. Може да прегледаш цялата поръчка във поста с разпределението  . Там има и линк с всички поръчани части   ;)

materhorn

Lego_valka

DMitar

Аз вчера си взех частите от Васко. При мен има една бонус броня за глава на кон, ако някой си я търси да знае   :-\

И един сгрешен арбалет Pearl Dark Grey вместо Pearl Light Grey. За мен не е проблем, но яко някой се интересува - да знае..
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.