• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

БЪРЗА ОБЩА ПОРЪЧКА: 44 Bricks - РАЗДАВАМ!

Започната от vladoniki, 05, Януари, 2016, 09:45:05 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

MorphyD

Lego_valka

materhorn

bbeettaa00

Alkoholiker

JoaoNY

kukers

bee_curtain

goguma

vladoniki

Ефективно събраните пари към момента са 60,7%.
За 26,5% процента от сумата има предварителна уговорка за забавяне (аз съм потвърдил, че ще ги поема). Благодаря, че ме предупредихте!
За останалите липсва информация.

Банките затварят за уйкенда, плащането ще е най-рано идната седмица явно. Срокът за събиране беше 24 часа след ф-рата. :)

Пиша тези неща, за да ги видят хората, които питаха защо няма много общи поръчки, тези факти са достатъчно показателни. А съм сигурен, че информацията ще е полезна и за останалите, които се чудят дали да не се пробват като ГК. :)

Stormfury

Е щеше да е по-полезно, ако имаше и имена на тези които не са спазили условията :)

vladoniki

Цитат на: Stormfury - 08, Януари, 2016, 04:37:24 PM
Е щеше да е по-полезно, ако имаше и имена на тези които не са спазили условията :)

Нямам информация от А.К.В.
След публикуване на поста ми, преди малко, ми се обади vladislav и каза, че днес ще ги нареди по банка, тоест в понеделник ще пристигнат.

Всички останали пари пристигнаха при мен в работно време на банката и съм ги внесъл. Покрил съм и частите, на хората, който ме предупредиха, че ще се забавят. :)

Благодаря на всички! И се извинявам за забавянето!

vasilam

vladislav

Искрено съжалявам за забавянето и неспазването на условията, другия път ще съм по-точен  :-[

svetlyo

чак сега разгледах магазина по-обстойно и направо ме хваща яд, че не се включих :)

дано да има следваща поръчка от тук