• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Тема: Обща поръчка: KiSebA - BULK discounts

Започната от Stormfury, 27, Ноември, 2015, 10:52:45 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Цитат на: Stormfury - 03, Декември, 2015, 02:48:16 PM
Споменато е :)

Цената е 9 Евро за до 15 кг, не значи, че се разпределя на всички средно аритметично.

Не си попълнил колко са частите на всеки от участниците, затова и така излиза сметката. Ти си писал, че всеки е взел по 1 грам части и плаща 8% от доставката. Което пък идва от грешно настроеният ти профил в Бриклинк - вижте файла с поръчката. В него са изключени показанията за маса.

Stormfury

Цената нa доставката не се променя спрямо теглото, например при 500гр, при 1кг, при 2кг да има различна цена за доставка, за това умишлено съм разпределил доставката по равно между всички. Ако има недоволни и несъгласни с това мое решение аз лично ще поема тяхната доставка!

mamun

Цитат на: Stormfury - 03, Декември, 2015, 02:48:16 PM
Споменато е :)

Не, не е ! Твърда цена на доставка не значи че се разпределя по равно между хората.
Както и да е. Това беше малка забележка, с която не искам да подценявам усилието на Stormfury за тази поръчка.
Благодарности от мен ! И дано има повече хора като него които да се престрашат да отварят общи поръчки !

Цитат на: Stormfury - 03, Декември, 2015, 03:31:29 PM
Цената нa доставката не се променя спрямо теглото, например при 500гр, при 1кг, при 2кг да има различна цена за доставка, за това умишлено съм разпределил доставката по равно между всички. Ако има недоволни и несъгласни с това мое решение аз лично ще поема тяхната доставка!

Глупости ! Поздравления от мен за поръчката :)

Lego_valka

mamun

Забравих да пиша - преведени по еконт

vvass

JoaoNY

Alkoholiker

Craigy

Stormfury

Днес събрах парите от всички без Vladun и vladislav, но с тях съм се разбрал. Поръчката съм я платил още в петък от моя джоб, за да не губим време :) Сега остава само да чакаме :)

Stormfury

Поръчката е пристигнала днес в България, тъй че ще почакаме още малко :)

JoaoNY

Цитат на: Stormfury - 18, Декември, 2015, 04:12:04 PM
Поръчката е пристигнала днес в България, тъй че ще почакаме още малко :)

Какво се случва с тази поръчка?

Stormfury

mamun

Нещо ново тук ? От 10-дни (явно) е в България. Знае ли се нещо ново за нея ?

vvass