• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Намаления на Лего!!!

Започната от mnachevg, 25, Ноември, 2015, 09:17:55 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladislav

opellego

Днес в Комсед за няколко минифигурки падна голямо чакане на касата.
Направо ми се отщя :)

skapula

Цитат на: opellego - 18, Ноември, 2016, 01:20:58 PM
Днес в Комсед за няколко минифигурки падна голямо чакане на касата.
Направо ми се отщя :)

Не знам дали в София, но в Пловдив от днес имат 30% отстъпка на всичко. Жената на касата с половин уста каза, че намалението стартира  днес, но все едно дрога или оръжие продават, така се държеше.
Магазина, до Била /уж бившия аутлет/

opellego

Да, имат -30% с карта Гетти.
Поне така е в София

6tukara

В Комсед на входа на магазина дават талончета за 30% намаление за всичко така че тези които нямат карти гети да са спокойни. Това е за София. Намалението е до неделя.

skapula

Цитат на: 6tukara - 18, Ноември, 2016, 04:15:59 PM
В Комсед на входа на магазина дават талончета за 30% намаление за всичко така че тези които нямат карти гети да са спокойни. Това е за София. Намалението е до неделя.
Да, и на жена ми дадоха, талон , който го попълни и има някаква томбола.

IRadev

Аз пък бях хвърлил око на 70603-1: Raid Zeppelin в хиполенд - в сряда го проверих имаше поне 5-6 бройки. Сега нямаше нито една, а на мястото бяха разхвърляли от Ултимейт фигурките на Нексо рицарите, който пък не бяха там в сряда.  :-\
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

vladoniki

mamun

хаха влакът е £94.99 този път. Ударихме  джакпота

ender

Дали не купих 6 поршета?!?!

В момента (ама баш в момента) съм на път, едвам се справих с телефона.

За повече от 6 нямам налични финанси (поне не в движение), та... от мен толкова.

Имате опция за директна доставко от теско в габко/uktobg, но имат май 12 паунда прекашониране за всичко което дойде в торба (в случая с предната поръчка САМО 2 багера дойдоха в кашони)
Ако се съберете достатъчно хора, и 12те паунда не са чак такъв проблем (а за поршуто не би трябвало да са) - купувайте :)

Иначе - имам 6, поне с 3 ще се разделя :)

ender

ПП след половин час имам полет, та губя комуникации

ender

Още едно ПП е, че уви, ако купувате през мен, имате допълнителна цена от мен до uktobg (не мога да определя в момента каква), докато ако купите директно доставката е безплатна и остава само прекашонирането