• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка в BRICKLAND.PL - ЧАКА ИЗПРАЩАНЕ!

Започната от gogo29, 15, Юни, 2015, 01:07:00 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lego_valka

Според мен зависи и от това дали ще вкарва нови части в магазина.

vladoniki

Тук май ни стресна ограничението от минималното количество от дадена част, което можеш да поръчаш. Нужна ти е 1 част, а трябва да поръчаш кратно на 5, 10...

Аз сега само събирам частите, а ще строя по-натам. Тоест не бързам, както прецените. Доставката до тук май е до 30 лв., ако не бъркам.

:)

bbeettaa00

според мен си заслужава, щом доставката е в порядъка на 30 лв... до 5 кг...

Vladun

Да взема да добавя малко  :D
А тези които не им харесват минималните количества да вземат да напишат какво искат, може и на някой друг да им трябва същото.

materhorn

И за мен още малко (ТЕ тока няма да го увеличават и пари няма да ми трябват  :D :D :D)

bbeettaa00

"излагам се" за 4-ти път тук..., да пробвам жената да ли ще се хване за това с тока? :)

gogo29

Всички са добавени  :)
За сега оставям отворена поръчката!!!

1 - Тегло до момента 2200гр
2 - Ще попитам продавача дали скоро ще има нови части  ;)
3 - Идеята за частите с  лимит ми допада. Напишете какво ви трябва и може да се комбинира с някой друг
Цитат на: Vladun - 30, Юни, 2015, 10:14:26 AM
Да взема да добавя малко  :D
А тези които не им харесват минималните количества да вземат да напишат какво искат, може и на някой друг да им трябва същото.

mamun

Не се сдържах :)

Lego_valka

Ето я втората част :)

gogo29

DeMonica

Скромно...
Атанас Каприев, гр. София

http://brickset.com/sets/ownedby-DeMonica

bbeettaa00

и това ако може - 30 бр.

*    New   Light Bluish Gray Tile, Round 1 x 1
All Store Items: Parts: Tile, Round: 98138   Qty: 30 (x5)
Each: PLN 0.06
(~BGN 0.03)

gogo29

TuttyBg

Привет! Ето я и моята поръчка - парички при теб на място. Много благодаря! Виктор :)

gogo29

Добавен  ;)

До момента сме 2700гр тегло на части. С това темпо мисля че до няколко дни ще стигнем 5кг  ;) Мисля да оставя поръчката отворена до достигане на 5кг или ако не ги достигнем да я затворя в неделя 05,07,2015г - 20ч. Днес няма да мога да добавям още части, защото имам пътуване. Ако някой е пратил зипче ще го добавя утре вечер

Поздрави на всички  :)