• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка: BrickPol

Започната от Warg, 12, Януари, 2015, 11:57:54 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

materhorn

skapula

Платено по Еконт.
Като пристигне пратката,ще те помоля моите неща  да ги пратиш по Еконт до Пловдив. Ако има друг,да се обади,  може да се комбинираме.

Боби

Платено по Еконт - 85 лв за мен и vvass

Warg

Само като наближи да идват нещата ще Ви помоля да ми пратите по едно лично с данните на човека който ще ги получи от различните градове.

mnachevg

Вчера платих по ЕКОНТ. И аз съм за София при DeMonica, после ще напиша и лично  :)

mamun

Платено по Еконт. Прати ги с другите на DeMonica

Craigy

Платени по Еконт, и моите при DeMonica като дойдат.

taskbg

Платих по Еконт в петък. И аз съм за при Наско (DeMonika)

JoaoNY

Платено по еконт. Моля и моите да бъдат пратени на Наско DeMonika.

Благодаря!

Warg

Така като гледм сме почти готови. Ще мина четвъртък сигурно да ги платя.

Vladun

Warg

Все още не ми е казвал да е пратена, предполагам тия дни че или е тръгнала или ще тръгне :)

mamun

Warg

Позабавихме се заради пращането на парите по банков път, за което се извинявам, ако на някой му е била по-спешна. Имаше едно объркване което го оправихме. Като дойде ще пиша :)

Warg

Ето ъпдейт от поръчката:

Subject:      Re: Regarding BrickLink Order #5012176 (view order)
Sent:    Feb 10, 2015 23:43
From:   axel76 (1152)
To:   Warg (3)

Reply   
Delete
Hello
I have your payment but the shipping until next week
I'll be back on Tuesday
Best regards,
Michał

Вчера го питах дали най-накрая всичко е ОК с плащането и кога ще я прати и това получих като отговор. Много се забавиха нещата с тая банка и той не ми каза че е имало проблем с плащането и от там се забавиха много нещата. Аз се набутах зверски с тия такси, въпреки че си мислех че ще излезе по-евтино от Пейпал, а то се оказа златен тия превод. Пак се извинявам ако е било нещо по-спешно за някой, както бяха примерно моите сетове. Бърза поръчка която трябваше да е тука за 2 седмици ще отнеме месец.