• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2015г.

Започната от mrcastle, 05, Януари, 2015, 04:39:24 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

toddybear

opellego

Stormfury

Влакчетата са страхотни! :) Много ви завиждам! :) И на мен ми се иска да си взема някое влакче, ама няма къде да ги държа :)

opellego

Цитат на: Stormfury - 16, Април, 2015, 10:09:43 PM
Влакчетата са страхотни! :) Много ви завиждам! :) И на мен ми се иска да си взема някое влакче, ама няма къде да ги държа :)

То и аз няма къде колега, ама ги държа ''насила'' :)

hahavcho

Здравейте, лего маниаци :)
Аз съм много пресен любител - решихме да купим лего на баткото ни който е на почти 4 години и взех че полудях аз :)
Той също много се кефи и си сглобяваме двамата вечер като заспи малката му сестра (щото тя е малко торнадо:))
Започнахме с

После му взех и

След това

А онзи ден от Владо Никифоров с който имах удоволствието да се запозная и който ме покани във форума взехме

Малкия много се зарадва на 2та сета от Владо и допреди половин час успяхме да сглобим почти половината кола от 7347, но му се доспа много и ще продължаваме утре.
Аз също много се кефя на 2та сета, защото не са толкова детски колкото другите му, но със сигурност искам да си взема някой Technic от по-големите :)
Но мечтата ми е The Tumbler, дано мога да си го позволя скоро :)

Аз иначе имам един малък Technic, който ми подариха преди 2-3 години

и един сет от преди 20 години който се оказа, че се е запазил при родителите ми и само 1 част липсва въпреки че е в ужасно състояние (като дете си помагах при разглобяването с една малка тънка отвертка)

Благодаря отново на Владо, че ме покани тук и ще следя темите с интерес.
Мисля да прегледам от старите теми да се пообразовам малко, защото със сигурност Легото крие много тайни за мен :)
Радвам се, че попаднах между такива запалени любители които ще могат да ми помагат със всякакви съвети.
Чао засега от мен :)

mnachevg

opellego

Цитат на: mnachevg - 17, Април, 2015, 10:08:32 AM
Сага ти липсва само товарeн влак ;)

Мда. Чакам да видя влака за 2015 година. Нов вид товарен влак на който гледах няколко снимки, но не съм сигурен дали ще е това.
Има време, ако през това време изкочи синия влак на далавера ще го взема. Харесва ми още синия влак на Мерск с контейнерите , както и Хоризон експрес. Един по един ще ги взема сигурно :)

mnachevg

Те са готини да, но за съжаление нямат задвижване.
Може да им се вземе отделно, но вече става прекалено скъпо....

Боби

Малко нови придобивки

bbeettaa00

Да се похваля, попадна ни един чисто нов (само кутията малко омачкана) 2554 за 13 лв с доставката..., това е от днес...

ender

Цитат на: bbeettaa00 - 20, Април, 2015, 09:38:51 PM
Да се похваля, попадна ни един чисто нов (само кутията малко омачкана) 2554 за 13 лв с доставката..., това е от днес...
днес е странен ден - 2554 и 2555, като на 2554 "само кутията малко омачкана" , за 31 двата, с доставката 8)

ender

На тези, които искаха да кача Симпсънс втора серия - извинявайте че не ви послушах!

btw, в момента съм в Англия и ги имам наблизо, 2.50 паунда едното (цената на лего, и цената в бриклинк)
- не мисля да взимам други сетове
- не се справям с напипването, та мога само да взимам бройка
Ако някой иска - да пише, ще гледам да взема
Прибирам се четвъртък.

IRadev

Да се похваля и аз:

и нещо специално

Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

evgenikd