• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Нови сетове за 2015 г.

Започната от Nathrezim, 27, Юли, 2014, 06:15:29 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

1616

Цитат на: Flankerivo - 15, Септември, 2014, 11:35:23 AM

http://www.familienshopping24.de/navi.php?suchausdruck=Pirates&JTLSHOP=e0j713p7dfe2bjb4q5bclle4t0

Аа не не не, аз отказвам да повярвам че ще пуснат серията с торсове без принт. Карираният и белият флаг също май са печатна грешка. Сега като гледам кораба по-подходящото име щеше да е Brickbeard's Bounty v1.0.2. Аз не го видях капитана от 8ма серия, но видях един пич със зелен пуловер и бомбе, който или е някакъв пътник във времето, или просто е изпаднал погрешка от друг сет. Ако това се окаже крайната версия на сетовете, според мен би било тотална подигравка.

Flankerivo

Любопитно е да се види как са изглеждали предварителните скици на Pirates 2009, както ние сега разглеждаме предварителните скици на Pirates 2015. Просто да направим сравнение какви промени ни очакват и дали изобщо ще има някакви промени. Иначе в общи линии лего спазват световната тенденция по всеобщо и всеобхватно разваляне на качеството - било то на материалите или, както е в случая, на окомплектовката на сетовете.

vladoniki

Появиха се снимки на 42039

..., а и други снимки на Техник 2015 - ВРЪЗКА.

vasilam

Не бих се учудил ако на зелената кола не са й направили окачване. Останалите техници нещо не ме грабнаха. Като гледам  42041 си е 8041. Още няма и модели с ПФ. Вероятно топ техника ще излезе след средата на 2015-та.

1616

ето ги новите пирати:

https://www.youtube.com/watch?v=ZturyZzCVLw

СНИМКИ

Flankerivo

Така е доста по-добре. Харесват ми.

Emperor

LEGO Star Wars collector!

"The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural."
―Supreme Chancellor Palpatine

"Why, Master Yoda, what a delightful surprise! Welcome! Let me be the first to wish you Happy Empire Day!"
―Palpatine, to Yoda

Craigy

При Star Wars виждам много фигурки, които искам.
Важното обаче е как Лего и Дисни са се разбрали и дали ще ни одерат кожите.

vladoniki

vladoniki

На лодката има едно стрелящо мини оръдие, изглежда това е нова част.

mnachevg

Не ми харесват новите палми  ;D

MorphyD

Нещо грам не ме впечатлиха новите пиратски сетове... :(

mnachevg

MorphyD

Доста прилича на едно старо корабче и затова не ме грабна.

vasilam

Това дето изстрелва гюлетата или каквото е там от пиратската лодка дали ще работи? Ако има някаква пружинка и наистина ги изстрелва ще има да събирам след малкия :), вероятно докато не ги изпогуби.  :D