• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Мини фигури награди в кампания??

Започната от iorun, 22, Октомври, 2011, 04:45:51 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

koce1313

Хора имаме проблем регистрирах двата кода и ми изписа : Prekrasno, kod pravilen! Vuvedi poveche kodove da poluchish shans na Ekskurzqta v Disneyland ili za LEGO igra. Zapazi kasovata belezhka+flayera s kod.
Костадин Росенов Драганов,Перник

Martini

Е тези касови бележки от де ше ги намерим аз лично моята не си я пазя !!!
http://brickset.com/sets/ownedby-kristophers
Магазин: https://store.bricklink.com/Martini#/terms
Мартин Спасов гр.София

vladoniki

Явно е поредната недомислица тази игра... ;D Аз бележката я пазя.  ;)

busa

Днес и аз си взех пакет за 11.90лв. Падна ми се Egyptian queen !
град София тел. 0887302715

koce1313

Костадин Росенов Драганов,Перник

skapula

Преди малко в Била в Пловдив, жена ми ме изненада с Паста за зъби и четка на Signa+ Лего фигуркаl. Този комплект върви с фигурка от промоцията -Триумфът на знанието.
Цената драстично е намалена на комплектите- от 12,90 на 4,99. Фигурката ми се падна от 5-та серия- фитнес инструкторката  :)

Ubercharger

Цитат на: skapula - 26, Октомври, 2013, 03:57:43 PM
Преди малко в Била в Пловдив, жена ми ме изненада с Паста за зъби и четка на Signa+ Лего фигуркаl. Този комплект върви с фигурка от промоцията -Триумфът на знанието.
Цената драстично е намалена на комплектите- от 12,90 на 4,99. Фигурката ми се падна от 5-та серия- фитнес инструкторката  :)

Само за Пловдив ли важи?

vladoniki

По-скоро това е една стара промоция, която беше преди доста време - имаше всякакви пакети козметика + фигурка. Вероятно това е някоя останала бройка.  :)

skapula

предполагам, че важи за цялата верига. А, промоцията беше още около нова година. Спомням си, че бях купил почистващ препарат и фигурката вървеше с него, но цената си беше нормална. Сега, навярно изчистват остатъка и за това са направили такива намаления. Не ми е проблем да ида да взема, кайто иска от вас, но с Еконт ще трябва да смятате около 3,50 отгоре.

vladoniki

lubencho

skapula

hooky

Провери годността, защото дезодорантите и душгеловете от същата промоция са вече към края, даже с леки съмнения за изтекъл. :)
Николай Алексиев
Brickset колекция

skapula

Цитат на: hooky - 26, Октомври, 2013, 11:14:19 PM
Провери годността, защото дезодорантите и душгеловете от същата промоция са вече към края, даже с леки съмнения за изтекъл. :)

паста за зъби е и e годна до 03.14