• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

lego star wars 2014

Започната от Emperor, 08, Юни, 2013, 12:40:57 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

MorphyD

Айдеее, чакаме новите сетове. 8)

Emperor

Мдаа,беше очаквано първият сет за 2014 да е от Eпизод III,а именно 75XXX AT-AP:
Хубавото е,че поне ще имаме redesigned Wookie warrior(може пък и това да е Tarfful,не съм сигурен) и Kashyyyk trooper. :)

LEGO Star Wars collector!

"The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural."
―Supreme Chancellor Palpatine

"Why, Master Yoda, what a delightful surprise! Welcome! Let me be the first to wish you Happy Empire Day!"
―Palpatine, to Yoda

IRadev

Минифигурките изглеждат обещаващо.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

Emperor

Фигурките са ок,но за пореден път забелязвам,че пореден сет е с малко клонирани,подобно на тези от лятната вълна на 2013.Поне още един клониран щеше да е по-добре плюс римейк на Luminara Unduli би направил сета още по-желан,но шанс....

"The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural."

"Why, Master Yoda, what a delightful surprise! Welcome! Let me be the first to wish you Happy Empire Day!"
―Palpatine, to Yoda

IRadev

Малко взе да ми омръзват тези нови сетове, които всъщнаст са стари сетове. Кога ще направят нещо ново? Вселената е толкова богата, а те тъпчат на едно място.
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

MorphyD

Подкрепям IRadev. От този сет бих взел 2 минифигурки - клонирания и уукито.  ::)

Emperor

Излезе и списъка на сетовете за зимната вълна на 2014. :)

―Palpatine, to Yoda

MorphyD

Малко съм разочарован от сетовете, доколкото почти всичко е преработка на стари модели...  :( Особено V-wing почнаха да го пускат едва ли не през година.
Ще се залага на battle packs

IRadev

Цитат на: MorphyD - 13, Август, 2013, 01:25:08 PM
Ще се залага на battle packs

Може този път AV-7 да е в по-точни размери от миналия сет.
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

MorphyD

Би трябвало да е по-голям от последното оръдие :D Струва ми се обаче, че в цялата листа има само един голям сет и това ще да е полицейският гъншип. Останалите ги виждам по-скоро средни като големина от порядъка на 40-50 евро.

Emperor

Силно се надявам в battle pack-a death star troopers да включат death star gunner.

―Palpatine, to Yoda

DMitar

Доста разочароващо като листа за Regular System Sets. Единственото интересно нещо е coruscant police gunship. Всичко друго е под очакванията. Приветствам и Droid Gunship & General Grievous Wheel Bike, защото са готини, и е ОК да бъдат преправени като нови модели. Всичко друго е правено поне по 2 пъти, Jedi Interceptor има повече от 2 варианта, а вече излизналия сет AT-AP не е нищо особено. Поне става за army builder, докато Jedi Interceptor е поредният. Минифигурите се поизчерпаха, интересно на какво ще заложат, за да искат поне да задържат силните си позиции в Лего Стар Уорс.

За батъл паковете съм много изненадан. Нали има по 2 батъл пака? А тук са 4 броя. От батъл паковете съм много доволен. Всеки един звучи прекрасно.

За смяната на планетите съм раздвоен, тъй като се надявах с още един тур да довършат останалите, но може би не...

Относно по-горните желания в темата съм напълно съгласен, но това са по-големи кораби или сцени, които са подходящи за летните сетове, както и за UCS.
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

MorphyD

Най-вече от Утапау батъл-пак очаквам clone airborne. Аз си направих custom фигурка от каска от ebay и clone bomb squad. Доста добре се получи и ми е една от любимите фигурки.

Emperor

Аз също съм доволен от имената на батъл паковете,крайно време беше да направят един ъпдейт на Phase II clone troopers.Явно тази зима ще има 4 различни вида:
-75034 Death Star Troopers-from Original Triology
-75035 Kashyyyk Troopers-from Episode 3
-75036 Utapau Troopers-from Episode 3
-75037 Battle on Saleucami-интересно дали този ще е пак от Episode 3 или от Clone Wars?
Харесва ми ,че тази година Лего се върна към old school дизайна на BP от 2007,2008 със 4 фигурки само от една фракция(клонирани или дроиди),а не както бяха през 2012 и 2013(2 versus 2 фигурки).

От recruitment line и system сетовете има няколко интересни имена,но всичко зависи от дизайна и фигурките.Ще почакаме и ще видим след някоя друга седмица какво точно са ни приготвили от Лего за зимата. :)

P.S. Дано лятото да пуснат Ексклузивен Cloud City!  :D

―Palpatine, to Yoda

Emperor

Във сет 75041 Vulture Droid или в 75044 Droid Tri-fighter щяло да има нова версия на Палпатин от Епизод 3,а сетовете 75046 Coruscant Police Gunship и 75045 Republic AV-7 Anti-Vehicle Cannon ще са от Clone Wars Theme.Вероятно и 75037 Battle on Saleucami..?

―Palpatine, to Yoda