• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

MOC: Нашите малки МОК-е

Започната от Martini, 07, Февруари, 2013, 02:26:11 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

DMitar

И намен ми аресва лозето с офците, изглужда ми Стар-уориш

п.с. ние имитаторите само можем да завидим на оригиналъ texis, тази тема усвен креативна е и забавна  8)
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

iorun

Моторетки

alex

Ивайло, моторите са станали нереално добри, 2'я особенно много ми прилича на онзи от Торн (ако така се казваше :D) а първия 100% е хонда (в краен случай ямаха) :D
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

iorun

Благодаря, вторият е тронка

texis

Пич много яки мотори!

Balkan_freak

Моторите са мегаяки, много ми харесва този от Трон  ;) ;) ;)

texis

Направих си десантна лодка от втората световна с кула от която я стрелят

vladoniki

Цитат на: texis - 28, Март, 2013, 08:28:07 PM
Направих си десантна лодка от втората световна с кула от която я стрелят

Дай да я видим, иначе нищо не ни говори  ??? ??? ???

texis

много е цветна и снимката не е добра ама...

Съжалявам за гадната снимка но не мога да кача др.

iorun

Цитат на: texis - 29, Март, 2013, 09:05:21 PM
Ами като ти е писнало не го прави.Щом съм решил така ще си го пиша
Ти май не се усещаш.
ИИ лефчо ако ще ми показваш ментаци на лего си има отделна зона основните теми във форума са само и изключително за лего.
Така че съвсем не си на място.А ако ще ми разказваш какво си бил бил правил - запиши се в някой литературен форум.

texis

Ей пич това съм го направил когато съм бил на 10г. ти ако беше правил такива неща и ако частите са ти били носени от дания щеше да си архитект а единствените имитации са човечетата отзад на лодката и са само за украса така че първо си проверявай имформацията.Ако се питаш за модерните части това са добавяния в последствие. >:(

Craigy

Цитат на: texis - 31, Март, 2013, 12:09:10 AM
Ей пич това съм го направил когато съм бил на 10г. ти ако беше правил такива неща и ако частите са ти били носени от дания щеше да си архитект а единствените имитации са човечетата отзад на лодката и са само за украса така че първо си проверявай имформацията.Ако се питаш за модерните части това са добавяния в последствие. >:(

Извинявам се, че се включвам не по темата, но... приятелю, ти ако си 32 годишен, аз изпадам моментално в шок.
На всеки се случва да бърка, ама ти пунктуацията и правописа за нищо ги нямаш. :o

iorun

Цитат на: texis - 31, Март, 2013, 12:09:10 AM
На 10г. вече имах първият ми техник - 8845 Dune Buggy , а дядото беше командир полети- та корекома беше под носа му.Та от доста години имам непоносимост към ментаците.Не, не съм архитект(не ги понасям) - геодезист съм.
Няма нужда на всеки пост да отговрям, просто обединих отговора си към няколко твои.
Остави тези работи.
Проблема  е друг - претендираш че си 30+, няма как да ти повярвам че не си научил как да участваш във форум.
Представи се , разкажи ми нещо - накарай ме да ти симпатизирам, да искам да си говориме.
Форумна култура - може би е тъпо, но тук не си анонимен, малко по-различно е.

texis

Пич съжалявам за държанието но просто ми каза че е менте а не е и аз не обичм имитациите като теб.Не ги обичам защото съм попадал на много гадни но това не е темата да говоря за имитации.

Иван

Здравейте,реших да събудя темата със Star wars Заповед 66...