• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

MOD: Lord of the rings - Helm's deep

Започната от cyclop, 13, Декември, 2012, 02:49:54 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

todordenov

хахаха такива идей могат да доведат до банкрут! 8)

Alkoholiker

Цитат на: Craigy - 18, Януари, 2013, 01:54:47 PM
Като говорим за много пари за тухлички и кули, добрия стар Ортанк винаги седи добре ;)

http://www.flickr.com/photos/onelug/6191547080/

Това определено трябва да е в темата "No Comment" :) Уникално е.

cyclop

Нямам време да го построя... Затова си пускам рендъри. Кулата стана особено добре в тази версия  :)

todordenov

Усещам, че като го сглобиш ще започнеш и малко ъпгрейд на дългата стена, а може би и да направиш кралска зала горе?

cyclop

Първо да го сглобя така, после мисля да направя отначало скалната стена в десния край и пещерите под крепостта - оставил съм си "заготовки" да тях, после ще удължа стената и ще я направя двойна както ти предложи, и вече някой ден може и да направя тронната зала... ама тя няма да мине без огромна основа за да си дойде на нивото, и огромно количество тухли за да се покрие със скали сякаш е в планината- не го виждам скоро. Може би ще си я проектирам и изградя отделно някой ден, като самостоятелен МОС, но това е в мноого далечно бъдеще  ;D
Преди това ще трябва да се помогне на атакуващата армия, с някое друго катапултче и обсадна кула...  ;D

todordenov

И многобройна армия!!! За катапултите и тараните ще помагам с каквото мога! 8)

cyclop

Малко развитие, 1 година по-късно  ;D Най-после измислих къде да го снимам  :)

Повечето модули са готови, липсва им само малко напудряне и детайли - факли, оръжия и тн. Остава да довърша централната крепост, липсва моста към стените и един етаж от входа към тронната зала - височината е колкото колоните зад статуята.

vladoniki

Жестоко! Вече усетих и мащаба!  ;)

vvass

Пеше,

утрепа рибата... ;)
Замъка е.... :-X

Burkan

:-X :-X :-X :-X :-X
Великолепно се е получило. Със фигурки ще стана направо ......  :)

DeMonica

Поздравления, страхотно е станало.
Атанас Каприев, гр. София

http://brickset.com/sets/ownedby-DeMonica

neliaspa

Страхотно е! Само не знам как ги измисляте такива сложни...Аз без схема повече от къща не мога да сглобя  :-[ и то ако помага детето  :) Браво!
София, жк. Хаджи Димитър

BloodyStupidViktor

Еха, много добре е станало! Със фигурки ще бъде направо епично!
Аз? Луд? Хаха, доста вероятно.
My Brickset Profile

1616

IRadev

Страхотно.   :-X
Сподели дали това са части само от два броя от сета или си взимал и допълнителни? Защо не качиш и LDD файла  :P

Предложение - мини на Минас Тирит, ако доживеем от Лего да пуснат "новите" сетове от властелина.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!