• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Тайното място на Виктор

Започната от victorcito, 08, Февруари, 2010, 12:10:34 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Днес е денят на истината - 22.02.2010г.

Никаква информация не откривам... Та къде е това прословуто място???  ;D

maniak666

Започва за Ъ и завършва на Х  ;D ! Айде казвайте вече...

victorcito

Тайното място е доста семпло, но доста ефективно.

Всеки, който ходи там трябва да спазва едни прости правила:

1. Да не ходи сам, ако е под 18
2. Да не носи много пари в себе си
3. Да не носи нищо ценно със себе си (евентуално телефон)
4. Като открие лего да не подскача от рабост (защото това двига цената)
5. Като купи лего да не казва на продавача какво е купил

Мястото се намира в София, жк Орландовци и се казва ... БИТАКА

:) Почти съм сигурен, че и в Димитровград се продава на тамошния пазар. Ако не ви притеснява миризма и прочее - това е вашето място. Аз лично съм ходил 5 пъти, за да търся лего, в 3 от случаите съм откривал. Последния път имаше някакъв смотан бионикъл, както и един огромен сет от Мегаблокс за 10 лева, но аз не събирам мегаблокс :)

MONKI6

Защо да ни сме сами ако нямаме 18  ???
Симеон Ангелов

vladoniki

Цитат на: MONKI6 - 22, Февруари, 2010, 05:45:49 PM
Защо да ни сме сами ако нямаме 18  ???
Има доста съмнителни персони там! Не е шега работа и е опасно! Ходил съм и знам за какво говоря! :)

victorcito

Наистина е кофти място - опасно е. Особено ако сте МНОГО под 18. Наистина.

Nathrezim

Plamen1466

И не разбрах за какво беше цялата тази тайнственост. Кажете направо битака и толкова. И защо да няма лего вече там?
Пламен Диков

shoker

Ами аз да си кажа за лего там не видех обаче бургийки и всякакви такива е ПЪЛНО. Можете да си намерите прекрасен крик за... 2 лв. Обаче рибата избиват циганките които продават части от компютри. Седи там и ти вика " Многу а хъб'ву бе! Ше си го сло'йш на масата вкъщи и ша си го гледаш."  ;D Странно ми е каде Виктор го намира тва лего ма аз там такова не намерих  :(

victorcito

Само непрофесионалист може да каже, че там няма лего. Аз съм професионален пътешественик и винаги намирам каквото търся. Впрочем за да намериш лего там трябва НАБИТО око :)

И е тайнствено и даже вече съжалявам, че ви казах :)

Другия път няма да кажа нищо, ще си мълча

shoker

Ми ти кажи ай тайното место взех еди какви си части. На тжа старите хора казват от кокошка нога ( крак ) си ял :D. Кажи там взех го от брика и вс е ок а са исетрий.

victorcito

? нищо не разбрах, даже не знам как да те редактирам :)

Даже си имам свидетели :)

Хахаха - ама така е по-добре. Не ходете на битака, ще има повече за мен :)

vladoniki

И аз не разбрах...  ;D

...Виктор ме научи как се търси и намира Лего.  ;D

П.С. В темата с новите ни придобивки има снимки на части купени от "тайното място"  ;D

shoker

Имам в предвид че щом не щете "тайното" място да се разгласява просто кажете че частите които сте взели са от Bricklink и никой няма да знае. А вие тука се хвалите че сте взели имба части за 2 лв... Как няма хората и те да поискат да имат тази възможност. Вие реално създадохте цялата истерия, не винете другите   ;) Не че има нещо лошо. Аз от там намерих брутално добри неща, независимо че не са лего. Като цяло поста си беше полезен за НАС , но не и за ВАС ( Виктор и Владо ) :D

vladoniki

Еее, не сме егоисти... :) Нека има за всички. Информацията е полезна.
Прави сме да се притесняваме за хората, които биха отишли там - има само "индианци"... честно казано, не им хващам вяра, а и сам не съм сигурен дали ще се явя там (попринцип съм луда глава).  ;D