• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Галерия - "Без коментар"

Започната от vladoniki, 25, Юни, 2012, 12:57:37 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Craigy

alex

:D :D :D :D :D :D 5 минути не спрях да се смея с тази снимка. Много е добра, браво :D :D :D
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

BloodyStupidViktor

https://www.pley.com/
Не съм го разглеждал подробно, но до колкото схващам, идеята му е да се наемат сетове за известно време и после да се връщат, като има и опцията за закупуване.
Аз? Луд? Хаха, доста вероятно.
My Brickset Profile

Craigy

vladoniki

vladoniki

vasilam

Май само отгоре има мотори.

vladoniki

vasilam

Влади, ти ако имаше толкова мотори, какво щеше да ги правиш? На мен и 10 ще са ми много, освен ако нямам един тон чаркове, та да моторицирам няколко неща накуп.

vladoniki

Цитат на: vasilam - 06, Февруари, 2015, 09:30:30 PM
Влади, ти ако имаше толкова мотори, какво щеше да ги правиш? На мен и 10 ще са ми много, освен ако нямам един тон чаркове, та да моторицирам няколко неща накуп.

Ааа, който има много да му мисли. Аз съм с едва 7 М-ки - сглобени в сетовете. Скоро време ще ми трябват още 2. Има какво още да се иска.  ;)

vasilam

Цитат на: vladoniki - 06, Февруари, 2015, 09:59:50 PM
Ааа, който има много да му мисли. Аз съм с едва 7 М-ки - сглобени в сетовете. Скоро време ще ми трябват още 2. Има какво още да се иска.  ;)

За какво са ти още два?

vladoniki

vladoniki

IRadev

Послание на Лего от 70-те.

В превод звучи така:
Желанието да се твори е еднакво силно при всички деца. Момчета и момичета. Само въображението има значение, а не умението. Строиш това, което ти идва на ум, и по начанина, по който искаш. Легло или камион. Къща за кукли или космически кораб. Много момчета предпочитат къщите за кукли, защото са по-естествени от космическите кораби. Много момичета предпочитат космическите кораби, защото са по-вълнуващи от къщите за кукли. Най-важното е да им се даде правилния мателиал и свободата да творят каквото поискат.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

mamun

Това май беше отговор от лего на едно момиченце, което им беше писало и се беше оплакало, че няма достатъчно лего за момичета ...

Цитат на: IRadev - 25, Февруари, 2015, 06:08:13 PM
Послание на Лего от 70-те.

В превод звучи така:
Желанието да се твори е еднакво силно при всички деца. Момчета и момичета. Само въображението има значение, а не умението. Строиш това, което ти идва на ум, и по начанина, по който искаш. Легло или камион. Къща за кукли или космически кораб. Много момчета предпочитат къщите за кукли, защото са по-естествени от космическите кораби. Много момичета предпочитат космическите кораби, защото са по-вълнуващи от къщите за кукли. Най-важното е да им се даде правилния мателиал и свободата да творят каквото поискат.