• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Star Wars the Clone Wars Season 5

Започната от Emperor, 23, Юни, 2012, 09:54:41 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

iorun

Цитат на: IRadev - 16, Октомври, 2012, 11:37:36 AM
Бих искал да поздравя всички съфорумци фенове на Междузвездни войни.
Cello Wars (Star Wars Parody) Lightsaber Duel - ThePianoGuys

Ето и още от The Piano Guys  - парчето от МВ е вътре в албума, страхотни са, музиката им не е за всеки.
http://zamunda.net/details.php?id=326039&hit=1

Emperor

LEGO Star Wars collector!

"The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural."
―Supreme Chancellor Palpatine

"Why, Master Yoda, what a delightful surprise! Welcome! Let me be the first to wish you Happy Empire Day!"
―Palpatine, to Yoda

hooky

Супер картичка!

А какво ще кажете за т.нар. новина на годината в шоубизнеса...ако не и на десетилетието - сделката между Лукас и Уолт Дисни и обявяването на Епизоди 7, 8 и 9. Смея да твърдя, че филмите (по-точно оригиналната трилогия) са любимите ми филми, но съм много далеч от всякакви анимации, EU и т.н. Като гледам и повечето фенове са много раздвоени, но като че ли надделяват отрицателните мнения. Та какво мислите вие по въпроса?
Николай Алексиев
Brickset колекция

iorun

Ми  ;D очаквайте появяването на летящи еднорози (клонинги), и замяна на лазерните мечове с близалки във формата на бастунчета (все пак героите са доста стари, вече) ;D ;D ;D

......а аа а и нещо много важно, дисни никога не убиват героите си, дори и лошите, така че започва сеира.

IRadev

Не вярвам в появата на еднорозите, все пак историята след смъртта на Сидиъс е написана и се знае отдавна. Лично аз нямам търпение да видя Траун и ногрите в действие.
Дисни направиха Карибски пирати доста добре, защо да не се постараят и със следващата трилогия.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

DMitar

След тази новина съм меко казано шашнат от вчера и объркан какво да мисля  :-\ ??? Купища отрицателни и положителни неща са ми в главата на тази тема...

От отрицателните най-притеснително е това Дисни да не направят боза Стар Уорс и от култ и класика, от изпипани детайли и внимание към всяка подробност да се превърне в изпипани ефекти, но с посредствен детски сценарии, героите да не умират (Дисни не обича да убива!), страшните неща да не изглеждат толкова страшни. Друго притеснително е Стар Уорс да не се превърне във фабрика за филми (на всеки 2 години да се прави филм е в повече)...

От положителните страни основно е фактът, че ще има нови филми,  докато Лукас каза в поредни интервюта, че няма никакво намерение да прави още филми за големия екран. Ако направят Траун поредицата аз лично ще съм доволен. Ако направят продължението след Епизод VI и преди Траун също ще съм доволен. Чел съм всички издавани в България и една от книгите на английски за идващите нашественици извън пръстена и според мен добрите сценарии са веднага след Епизод VI и Траун трилогията. Друго положително е, че Лукас ще продължи да бъде съветник по случващото се със Стар Уорс (поне така се твърди!).

Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

bobijan

Извинявайте ако не е точно зо този тема, но попаднах на тава парче:
http://www.youtube.com/watch?v=DUiZgNHBI08&feature=related!
Поздрав за всички Star Wars fans! :D

alex

Цитат на: bobijan - 14, Ноември, 2012, 11:41:25 PM
Извинявайте ако не е точно зо този тема, но попаднах на тава парче:
http://www.youtube.com/watch?v=DUiZgNHBI08&feature=related!
Поздрав за всички Star Wars fans! :D

Клипчето разбива ... песента е супер идиотска, танца също .... и все още ми е чудно как всичко живо танцува тва :D
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

IRadev

Новият спийдър на Гривъс е супер материал за МОС (епизод 9).
Направи ми впечатление, че поведението на Хондо прилича много на Джак Спароу, само походката му липсва. Съвпадение ?!?
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

Emperor

Ето какво ни предстои да видим през Януари в следващите епизоди на сезон 5:

Episode 13:"Point of No Return"-scheduled to air on January 12, 2013
Official description:"The D-Squad discover that the deserted cruiser is loaded with explosives and headed toward a space station hosting a Republic conference."

Episode 14:"Eminence"-scheduled to air on January 19, 2013
Official description:"Savage and Maul form an alliance with the Death Watch to take down Obi-Wan Kenobi."

Episode 15:"Shades of Reason"-scheduled to air on January 26, 2013.
Official description:"Pre Vizsla and Maul attack Mandalore and Duchess Satine, but their alliance is soon tested."

Наближава и момента в който и Дарт Сидиъс ще се включи в играта срещу Savage Opress и Darth Maul.

"The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural."

"Why, Master Yoda, what a delightful surprise! Welcome! Let me be the first to wish you Happy Empire Day!"
―Palpatine, to Yoda

Emperor

Просто няма как да не отбележа страхотните 15-ти и 16-ти епизод на сезон 5.
Остават само още 4 епизода,за разлика от останалите 4 сезона,5-ти ще включва 20,а не стандартните 22 епизода.Каквото и да се случи до края,за мен лично това си остава най-добрия сезон досега.Дано слуховете,че ще има 6 сезон да се превърнат в реалност.

Последните четири епизода които предстоят:
Season 5, Episode 17 - Sabotage-09.02.2013
Official description:Anakin and Ahsoka investigate an explosion at the Temple, suspicious that a Jedi-turned-dark is responsible.

Season 5, Episode 18 - The Jedi Who Knew Too Much-16.02.2013
Official description:After meeting with Letta Turmond, Letta turns up dead and Ahsoka is arrested.

Season 5, Episode 19 - To Catch a Jedi-23.02.2013
Official description:On the run in the underworld, Ahsoka makes a bargain with Asajj Ventress while hunting for proof of her innocence.

Season 5, Episode 20 - The Wrong Jedi-02.03.2013
Official description:With Ahsoka on the run, Anakin, who continues to believe in Ahsoka's innocence, hunts for the truth.

―Palpatine, to Yoda

IRadev

За 6-ти сезон остава да разберем ккаво ще стане с Асока, Мол, Вентрес, Мандалор и с малко късмет още няколко епизода за клонингите в стил Умбара.
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

Emperor

С епизод 20 - The Wrong Jedi,се сложи края на един поне според мен много успешен сезон на Star Wars the Clone Wars.Имаше много интересни сюжети, изпълнени с динамика епизоди,неочаквани обрати и събития,просто имаше от всичко по малко.
След като стана ясно,че все пак ще има сезон 6 на Star Wars the Clone Wars,силно се надявам да се запази тенденцията всеки следващ сезон да е по-добър от предходния.Остава ни само да чакаме.  :)

―Palpatine, to Yoda

alex

Страхотен край, но въпреки това Асока може би ще се върне при тях. Поне за малко . А иначе ми е интересно с Рекс какво ще стане .... и с Файвс ..... залко че 6 ще е последен :/
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1