• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2012г.

Започната от Magdo, 04, Януари, 2012, 05:08:06 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mirbg

Благодаря ти, Владо!
Да, наистина доста добри възможности се отвориха да си набавя любими сетове!

l-donovan

Честито адаш!Браво много готин сет и невероятен за игра!Между другото аз го взех на този ден точно преди една година(голямо съвпадение).Отваряй и се кефи!
Иван Веселинов Христов
http://brickset.com/search/?OwnedBy=l-donovan

mirbg

Мерси, Ванка! Супер е наистина! Само повечко място да имах- цялото пристанище бих си наредил, но уви..ще почака докато се установя в по- голямо жилище.
Поздрави!

BTW, кой те кефи повече измежду 6542 и 6541? Мен като че ли 6541 ми е по- чаровен...

Antonio

Mirbg хах много ме радва как събирaш тези стари сетове,и най вече че не ги отваряш веднага...как се сдържаш... :D?Знам чуството да отвориш нов сет,хубаво е ,знам чуството за по-стар сет ,да..страхотно е ,но за толкова стари сетове сигурно ще е неописуемо .М/у другото наведнъж ли мислиш да отвориш сетовете :P ? :]

Аз пък се сдобих със 3 минотавъра и

Много се радвам че си го взех тоя сет , аз лично съм впечатлен ,но пък го моднах за да стане още по-добър. :P
:]

mrcastle

Браво на теб!Знам, че искаше да ти разменя този сет, но аз не с съгласих. ;D Аз пък днес се сдобих напълно безплатно един приятел, който се отказва от лего ми подари някои фигури и части.Засъжаление не можахме да намерим всички части най-вече заради липса на време и не липса на мързел. ;D Повече орки,рицари,скелети,клонинги,дроиди,футболисти говоря за 3420 Футболното игрище ама е само на половина.И тук сам още няколко непълни сета.Може да проведем и друга акция за допълване на частите ако ги намерим. :)

mirbg

Цитат на: Antonio - 23, Февруари, 2012, 11:06:21 PM
Mirbg хах много ме радва как събирaш тези стари сетове,и най вече че не ги отваряш веднага...как се сдържаш... :D?Знам чуството да отвориш нов сет,хубаво е ,знам чуството за по-стар сет ,да..страхотно е ,но за толкова стари сетове сигурно ще е неописуемо .М/у другото наведнъж ли мислиш да отвориш сетовете :P ? :]

Ами не ме питай как издържам...:)))
Но принципно ситуацията ми помага да не ги отварям- просто нямам никакво място тук, където живея, да ги наредя. Но в момента в който имам такова и си поръчам хубави прахоизолиращи витрини- ще бъдат отворени наведнъж и построени за една вечер!:)))
За усещането да отвориш толкова стар нов сет... ами за мен е несъпоставимо с нищо, касаещо каквито и да било сетове след 1999 година.
Както каза един съфорумец- съпоставимо е само с едно друго нещо в сходна ситуация, но понеже има малолетни във форума- няма да го конкретизирам...:)))

Antonio

Сега се върнах с една черна торба :)В нея има 10193:

Кутията е доста големичка,нямам търпение като се вурна от училище да го захващам :)

IRadev

Тони, от кои магазини ги изнамираш тези яки сетове?
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

minichamps

честито този сет е задължителен за всеки фен на замъците страхотна придобивка  ;)

Antonio

Благодаря ти minichamps :)
@IRadev И този е от бохоббй,аз проверявам там всеки ден ,сета стои поне от седмица там,но нямах пари.В събота късмета ми се усмихна :) и ето сета вече е в мен.Ако късмета стои още с мен може и скоро да очаквам още един сет на касъл от един друг магазин ;)

IRadev

Цитат на: Antonio - 12, Март, 2012, 12:40:01 PM
@IRadev И този е от бохоббй,аз проверявам там всеки ден ,сета стои поне от седмица там,но нямах пари.В събота късмета ми се усмихна :) и ето сета вече е в мен.Ако късмета стои още с мен може и скоро да очаквам още един сет на касъл от един друг магазин ;)
И аз уж го гледам, но само през нета и там не описват всичко, ако зърнеш някъде 6918 Blacksmith Attack драсни един ред.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

gogo29

Цитат на: Antonio - 12, Март, 2012, 12:17:22 PM
Сега се върнах с една черна торба :)В нея има 10193:
Кутията е доста големичка,нямам търпение като се вурна от училище да го захващам :)

Честито!!! Сета е уникален  :)

mrcastle

Цитат на: Antonio - 12, Март, 2012, 12:40:01 PM
И кой е магазинът, че съм любопитен? ;D

A.K.B.

Чудесен сет,много ми харесва.Честито :)
Ал. Богданов

LostTempler

Честито и от мен! Доста добър сет.  ;D
Vi Veri Veniversum Vivus Vici