• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2012г.

Започната от Magdo, 04, Януари, 2012, 05:08:06 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bobi223344

legomaniac4546

Супер сетове и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!! ;)
"You were the Chosen One! It was said that you would destroy the Sith, not join them! Bring balance to the Force, not leave it in darkness!"

vladoniki

Хайде, като ще се хвалим и аз да се похваля...  :D Това е последния сет преди Коледа, но се надявам да не е последният за тази година. Напазарувах доста неща, за да сглобявам по празниците, сега ще се окаже, че нямам време да ги сглобя.

Весели празници!  ;)

adrianoribeira

Хммм,

Айде и аз да се отчета!

[прикачен файл изтрит от администратор]

opellego

Ето и от бебето :)

Боби

Да се похваля и аз :P

l-donovan

Вижте с какъв неочакван мъник се сдобих  :D!А най-готиното е,че родителите ми подаряват сет след може би 14-15 години!Това много приятно ме изненада!

Иван Веселинов Христов
http://brickset.com/search/?OwnedBy=l-donovan

mrcastle

И аз така се сдобих с него подариха ми го за рождения ден ама не родители, а приятели. :)

bobi223344

Ilianski

Ето с какво се сдобих тази Коледа: LEGO Technic 8289 Fire Truck.                                                                       
http://lego.bohobby.com/product_info.php?cPath=2_34&products_id=717&osCsid=hd5bgr68ah62abkmd2oj3tpnn4

Весели празници!
Илиян Николов

Flankerivo

Пожарникарят с бъгито купих преди 5 дни за детето. В началото бях скептично настроен към сета, но взе че ми хареса. А детето не придиря - още не е критично настроен към Лего-сетовете. И аз преди двадесетина години бях така, но сега от ден на ден се разочаровам все повече. Дано не достигна пределната точка!

legomaniac4546

Вчера го купих :)

"You were the Chosen One! It was said that you would destroy the Sith, not join them! Bring balance to the Force, not leave it in darkness!"

sprouse

Айде и аз да се похваля .. ;д
Тези на снимките +
Лего сет 9392
Лего систем 6416 - Благодарение на Владо (благодаря за което :) )
Лего сет - 7734
Лего сет - 7202
Лего сет - 6913
Лего сет - 7937

Bobbilegoworld :)

Боби

Да се похваля и аз  :P Остават ми 3 фигурки от Разрушителя и 1 от Тантив-а

bobi223344