• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Имате ли колекция от НЕотваряни ЛЕГО сетове?

Започната от legoboss, 17, Януари, 2010, 05:52:02 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

DMitar

Аз имам неотварян само 9674 Naboo Starfighter.

п.с. Боби поздравявам те за добрата серия нови сетове на Стар Уорс. Само Стар Уорс неотваряни ли събираш?
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

Боби

Цитат на: DMitar - 23, Април, 2012, 01:16:54 AM
п.с. Боби поздравявам те за добрата серия нови сетове на Стар Уорс. Само Стар Уорс неотваряни ли събираш?

Да, голям фен съм на войните. Имам и някои отворени, които са много скъпи като нови или са от преди 3-4г. Хвърлил съм око и на сетове от Властелина, но нямам място в къщи къде да ги съхранявам...

minichamps

Цитат на: Боби - 23, Април, 2012, 12:22:23 PM
Да, голям фен съм на войните. Имам и някои отворени, които са много скъпи като нови или са от преди 3-4г. Хвърлил съм око и на сетове от Властелина, но нямам място в къщи къде да ги съхранявам...
добре дошъл в нашето общество  :D много хубави сетове си събрал браво направо ти се чудя как се сдържаш да не ги отваряш аз не биш могъл,,,, :P а ако нямаш място дай ги насам при мен винаги има още малко място   ;D  кото женско сърце съм ,,,,винаги има място за още един  :)

Боби

Благодаря за отзивите относно колекцията ми ;). Ето я цялата тук. Регистрирах се, както ме посъветва l-donovan Липсват ми все пак още доста неща...

minichamps

Цитат на: Боби - 23, Април, 2012, 06:03:45 PM
Благодаря за отзивите относно колекцията ми ;). Ето я цялата http://www.brickset.com/search/?owned=1. Регистрирах се, както ме посъветва l-donovan Липсват ми все пак още доста неща...
на линка отзат си напиши името с което си се регистрирал иначе не излизат  ;)

Боби

Цитат на: minichamps - 23, Април, 2012, 06:06:56 PM
на линка отзат си напиши името с което си се регистрирал иначе не излизат  ;)
Не бях разрешил други да могат да ги виждат. Сега как е? ;D

minichamps

сега е супер много добра колекция  ;)ако те е страх да ги отвориш аз с удоволствие ще ги отворя   ;D

Боби

Днес си купих 8095 General Grievous Starfighter и 9495 Gold Leader's Y-Wing Starfighter, неотваряни. Отдавна ги търсех ;D

mirbg

Аз така като съм тръгнал, скоро неразпечатаните ще ми задминат разпечатаните:)))
Ето последния MISB:

Balkan_freak

Малееееее :o :o :o, поздравявам ви всичките ,особено mirbg и Боби за неразпечатаните сетове. Аз просто нямам нерви да седя и да гледам неразпечатаната кутия. Тя ме човърка отвътре и след MAX 30 минути бива раскъсана ;D ;D ;D

Боби

Добавих към колекцията си от неотворени сетове и тези:
7673 Magnaguard Starfighter
8016 Hyena Droid Bomber
7748 Corporate Alliance Tank Droid
;D

DMitar

Браво, браво Боби добре напредваш със Стар Уорс..а уж нямаше да вземаш от по-старите  ;D :D ;)
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

Боби

Цитат на: DMitar - 09, Май, 2012, 11:47:15 PM
Браво, браво Боби добре напредваш със Стар Уорс..а уж нямаше да вземаш от по-старите  ;D :D ;)

;D Изпаднаха ми на добра цена, и ме засърбяха ръцете ;D На Магната и Танка предния път се вдигна много цената и се отказах, но сега ги взех на уникална цена, особено Магната ;D Жената ще ме убие вече, напълних половината гардероб, за в бъдеще ще трябва да си изхвърлям дрехите... а излизат новите сетове 2012...

П.С. Добре че събирам само от 2-3 месеца ;D

Боби

Добавих още някои нещица, неотворени естествено:
Lego Star Wars Republic Attack Shuttle 8019
Lego Star Wars Separatist Shuttle 8036
:)

mirbg

Я да съживим темата с няколко от последните попълнения към неотваряните:)