• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Замъкът с главно З ...

Започната от victorcito, 13, Януари, 2010, 03:03:25 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

MONKI6

Поразрових се за чертежи ама,явно не знам каде да тарся.Нищо не намерих :(
Симеон Ангелов

victorcito

Няма четрежи на тези крепости :)

Предлагам да има анкета (админите) - да определим какво правим и след това ще потърсим исторически архиви. Аз съм историк, ще питам тук-там, ще намерим чертежи, после правим комитет, решаваме кой с колко може да участва, търсим и поръчваме части и почваме да строим :)

Plamen1466

Съгласен съм, аз също имам бая знания в областа на историята и се надявам да ви бъда полезен, въпреки че съм много далече от София :)
Пламен Диков

victorcito

Чакаме анкетата и гласуваме :) Гледам, че групата на любителите на сайта набъбва всеки ден!

_Oceanblue_

А пък аз искам един ден да имам време да направя този :
http://pacejmiller.files.wordpress.com/2009/04/neuschwanstein_castle.jpg

vladoniki

Цитат на: _Oceanblue_ - 20, Януари, 2010, 01:05:48 PM
А пък аз искам един ден да имам време да направя този :
http://pacejmiller.files.wordpress.com/2009/04/neuschwanstein_castle.jpg
Еха, сериозен проект. :) Ще чакаме снимки. :)

victorcito

За този ти трябват години и много, много тухли :)

Предлагам да почнем с български :)

C-3po

Може ли и аз да се включа?На 13 съм но мога да помогна! :)
Божидар Иванов или БДЖ

NicotineLL

Страницата на този пич я видях от магазина му в BL. Работите му са страхотни. Ако разгледате малко може да вземете идеи как точно да стане макета, но определено ще отнеме много време и средстава.

Аз лично не бих се включил защото мисля, че ако не може да се направи като хората, по-добре да не се прави. А ние като хората не можем да го направим защото ще изисква страшно много пари :(

Така като гледам 20к чарка на замък не му мърдат, да не кажа 30...

bogdan

мене мечтата ми винаги е била и ще бъде да направя самолетоносач подобен на този :

може би не със същите рамери , но ще бъде подобен
скоро!  :)

6tukara

Знам , че темата е малко стара , но най запазената крепост в България в автентичен вид е "Баба Вида" - град Видин. Като инженерно съоръжение също е страхотна.
Ще видя къде са ми снимките и ще ги кача.

gogo29

Цитат на: 6tukara - 18, Май, 2012, 01:39:20 PM
Знам , че темата е малко стара , но най запазената крепост в България в автентичен вид е "Баба Вида" - град Видин. Като инженерно съоръжение също е страхотна.
Ще видя къде са ми снимките и ще ги кача.

Ето няколко снимки на работен LDDпроект "Баба Вида". Все нямам време да го довърша  :(

mrcastle

Когато го построиш мислиш ли да си го купуваш?Ако ще го взимаш викай хора на помощ. ;D

IRadev

Човек, направо ми пълниш душата.
Предлагам като го правиш да пускаш поръчка и да събираме по 10-20лв на форумец, за да стане проект на brickmania-bg и догодина да си имаме собствено изложение с Баба Вида.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

minichamps

адаш ти пак изби рибато с този проект ще чакам с нетърпение да го видя построен  :o