• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Фон ?!

Започната от PecataD, 23, Февруари, 2011, 08:05:07 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

PecataD

Писах на Владо преди - без отговор .. затова реших да направя тази тема.Как ще ви се струва ако се сложи фон на сайта ;) :) Препоръчвам да е нещо силно свързано с лего .. Благодаря за отделеното време  :D
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

vladoniki

Всякакъв фон, различен от едноцветен фон (дюс), ще направи текста нечетлив и ще изморява очите. Целта на един форум е точно обратната - всичко да е четливо и приятно за окото. Представи си фонът, ако беше с шарка на основна плоча например...?  :)

PecataD

Да де аз защото одеве влизах в ЛебГо да видя какво е , че никога не съм влизал и затова  ;)
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

vladoniki

И как е? На мен ми изглежда като пъпчасал пубер.  ;)

PecataD

Цитат на: vladoniki - 23, Февруари, 2011, 08:32:13 PM
И как е? На мен ми изглежда като пъпчасал пубер.  ;)
Мухахаааа знам , че имате кавги , но по леко моля .. смисъл мен ме кефи :D Ама както си решиш ти си си създател на форума  ;)
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

vladoniki

Ето как изглежда с Лего насоченост. Нека и другите изкажат мнение и препоръки.  ;)

icefire3

върни стария :-\ :-\ :-\ този ме убива всичко се смали и наистина се натрапва на очите :-\
Златин Шишков

PecataD

Цитат на: vladoniki - 24, Февруари, 2011, 09:58:36 AM
Ето как изглежда с Лего насоченост. Нека и другите изкажат мнение и препоръки.  ;)
Аз дори не съм бил тук и не съм могъл да го видя  :D :D :D
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

vladoniki

Цитат на: PecataD - 24, Февруари, 2011, 01:37:25 PM
Аз дори не съм бил тук и не съм могъл да го видя  :D :D :D

До сега беше с пъпките, не си бил рефрешнал! Магнах го сега. Ако ви излиза отново - рефреш.

legoboss

С пъпките не съм го видял но би изглеждало интересно ако е само около прозорците на мненията и другите там работи за да не се претрупва.
А ако питате мен наи добре ще стои с зелено НО всеки един допълнителен детаил ще забавя отварянето на форума от хора с по слаб интернет(като мен ;D)

.:LEGO:.

Ако искате аз мога да направя някакъв банер и да го публикувам ако го харесате направете го за фон.
Д.Иванов

vladoniki

Цитат на: .:LEGO:. - 25, Февруари, 2011, 01:56:30 PM
Ако искате аз мога да направя някакъв банер и да го публикувам ако го харесате направете го за фон.

Дай твоето предложение. :)

Д.Иванов

Мога да направя още едно ако това не ви харесва
Д.Иванов

vladoniki

Червеното е доста натоварващ очите цвят.