• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

LEGO Collectible Minifigures Series 20 

Започната от opellego, 17, Март, 2020, 07:36:11 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

opellego

https://brickgeekzblog.com/2020/03/16/lego-collectible-minifigure-series-20-first-look/

ЕДИТ:

Ако има обща поръчка да ме включите :)

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

opellego

...

vladunov

В обща поръчка и мен ме бройте, бих участвал с 11 фигурки, но ако трябва за да се класирам взимам пълна 1 серия.  :)

bee_curtain

Ако някак си могат да се наместват нещата бих взел пиратката, рицаря и викинга.

traycho chilev

И аз имам интерес към Викинга и Рицаря  :-[

Shifta

Не че можем да ги променим,нооо на кой друг така по му допадат тези две фигурки цветово от новата серия по този начин,на викинга само златистото съм махнал,защото в гугъл колкото и илюстрации да разгледах всичко е един цвят на шлема(всичко друго му е 6+,затова и той ми е фаворит ),а рицаря въобще не знам тези доспехи какви са ?(ако някой знае нека сподели),но премахнах жълтото и го направих като използваното тъмно червено на перото и ръкавиците.

mnachevg

Цитат на: Shifta - 18, Март, 2020, 09:50:47 PM
Не че можем да ги променим,нооо на кой друг така по му допадат тези две фигурки цветово от новата серия по този начин,на викинга само златистото съм махнал,защото в гугъл колкото и илюстрации да разгледах всичко е един цвят на шлема(всичко друго му е 6+,затова и той ми е фаворит ),а рицаря въобще не знам тези доспехи какви са ?(ако някой знае нека сподели),но премахнах жълтото и го направих като използваното тъмно червено на перото и ръкавиците.

Като цяло не мисля, че Лего са имали за цел да има историческа достоверност при създаване на фигурки и сетове.
На мен лично в жълтия цвят много ми допада.

opellego

Малко да повдигна темата.
Никой не се похвали почна ли да събира въпросната 20-та серия, само отделни фигурки ли ще се взимат, цели сетове, цели боксове?
Има в нета разни оферти за пликчета около 6лв/бр ,но много се чудя, като помня последния път колко много повтарящи се ми се паднаха и трябваше да ги разкарвам.

vladunov

B едиджитал в момента серия 20 са на 5,44 лв. Ако някой е навит, може да пробва да се свърже с тях и да пробва да спазари цяла кутия да пратят с 20 лв. доставка фигурката би излезнала на 5,77 лв. по груби сметки. Аз лично, бих участвал в такава поръчка.

opellego

За жалост нямам вяра на тия мангали, че ще пратят запечатана кутия, а не някой сбирщайн.
Има и нещо друго, един приятел работеше в Комсед и каза че там фигурките идват на блистери по 20/25 -готови за окачване пред касите ( не в кутия по 60).
Колко е истина не знам.

mamun

Аз следя кутиите в ебей. За съжалние още държат цена от 200+ паунда

Shifta

Цитат на: opellego - 22, Май, 2020, 10:24:46 AM
За жалост нямам вяра на тия мангали, че ще пратят запечатана кутия, а не някой сбирщайн.
Има и нещо друго, един приятел работеше в Комсед и каза че там фигурките идват на блистери по 20/25 -готови за окачване пред касите ( не в кутия по 60).
Колко е истина не знам.

Днес минах през Комсед и като попитах за серия 20 точно така стана,служителката извади един кашон изпод бюрото и в него бяха накачени на блистери дирекно и от 3 извадени блистера на първите 2 намерих тези които исках,9,90 е бройката при тях,в Хиполенд(там зареждат на кутия) все още нямаше серията,но имат бая запаси от предишните серии и в двата магазина

vladunov

Цитат на: opellego - 22, Май, 2020, 10:24:46 AM
... Има и нещо друго, един приятел работеше в Комсед и каза че там фигурките идват на блистери по 20/25 -готови за окачване пред касите ( не в кутия по 60).
Колко е истина не знам.

Свързах се с диджитала, със запитване за кутия, върнаха ми някакъв тъп отговор, че каквото е на сайта това е, което ме навежда на мисълта, че не са им на кутии минифигурките при тях.

opellego

И аз мисля, че не може да им се вярва. Не знам, ако вземем примерно 100 бр пакетчета запечатани и се впрегнем да ги опипваме и каквото не искаме дали можем да го върнем така.

opellego