• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Намаления на Лего!!!

Започната от mnachevg, 25, Ноември, 2015, 09:17:55 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kukers

DMitar

Признавам го щом е с 2.60лв по-евтино от магазин Fantasy Land, въпреки че е на цели 40% намаление  :o
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

Craigy

Днес получих от Емаг един Nexo Knight сет. Трябваше да има подарък малък сет към него,
но не бяха го сложили. Звъннах им и едва ли не ме изкараха мен виновен, че не съм отворил
пратката да проверя...смешници.

Stormfury

Цитат на: Craigy - 24, Февруари, 2016, 05:53:08 PM
Днес получих от Емаг един Nexo Knight сет. Трябваше да има подарък малък сет към него,
но не бяха го сложили. Звъннах им и едва ли не ме изкараха мен виновен, че не съм отворил
пратката да проверя...смешници.

Може да е бил в отделна опаковка и да е останал в Еконт, на един приятел така се беше случило и се връща до Еконта :)

materhorn

И аз също пазарувах Nexo Knight и дойдоха в два пакета. Търси го е Еконта.

Craigy

Мерси! Ще погледна утре и там.

javor

И моята пратка с Lego от Емаг беше в два пакета. И аз се връщах в Еконт да си взимам втория  :D
Явор Шиков, гр. Ямбол
http://brickset.com/search/?OwnedBy=jshikov

toddybear

А защо ходите да ги взимате от ЕКОНТ като доставката е безплатна?

Stormfury

Аз примерно, ходя до Еконт, защото ми е на 20 метра от офиса, а ако си дам адреса вкъщи или този на офиса, а мен ме няма по това време, какво правим ? Като дойде в Еконт, когато ми е удобно просто отивам и с иго взимам :)

mnachevg

Куриера идва след като се чуете и разберете за удобен час. И дори да те няма идва пак.  8)
Така се пропуска досадното чакане по опашки....  :-X

mamun

И при мен офиса на еконт е блока на офиса ми. И аз си ги взимам от там, понеже шефовете се сърдят че поръчки идват на фирмения адрес, а те не знаят какво идва

mnachevg

Днес има  Black Friday в Детски Хипермаркет КОМСЕД в Paradise Center, но отстъпката май не е нищо особено 15%
Все пак някой може да се заинтересува...

vladoniki

Creatorfan

Creatorfan