• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво население разполагате!?

Започната от pleomaxbg, 02, Януари, 2010, 02:42:30 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

pleomaxbg

Аз съм нов тук, но в ЛЕГОТО съм впит от дребен.... преди дни реших да преброя какво ми е останало от хората и.... 112 човека от който 10 жени и 102 ма мъжаги... около 15 човечета съм загубил, а имам 10 тела и 10 крака без ръце и глави на крачка да ги направа но... уви!!!

ВИЕ сте!!

vladoniki

Добре дошъл в Лего Мания! :)

Много интересна тема. :) Населението на моя град е около 65 човека, в което включвам и едно дете. :) За останалите кътове - пирати, замъци... не знам точно, но ще ги преброя и тях. :)

vladoniki

В питатския кът населението е 19 души, а в замъка - 33 човечета. :) Отделно имам една торба Лего фигурки, за които нямам място в съответните кътове. :)

pleomaxbg

Аз съм си написал всичките човеци  ;D а твойте общо колко са ?!?

vladoniki

Цитат на: pleomaxbg - 02, Януари, 2010, 03:36:01 PM
Аз съм си написал всичките човеци  ;D а твойте общо колко са ?!?
Не съм ги броил всичките, но определено са над 130-140. :)

man4est

Хм имам към 20 човечета от които 3 жени,2 извънземни,4 робота ,3 космонавта ,2 приключенеца и 2 пилота.

victorcito

При последното официално преброяване има 204 човека.

Но това беше през 2008-а. Днес със сигурност са поне:

минимум 420 човека
минимум 53 коня
3 жени
5 духчета
15 акули, крокодили, делфини
9 коня-духове
12 скелета

Значи малко над 500 :)

vladoniki

Цитат на: victorcito - 12, Януари, 2010, 05:52:52 PM
При последното официално преброяване има 204 човека.

Но това беше през 2008-а. Днес със сигурност са поне:

минимум 420 човека
минимум 53 коня
3 жени
5 духчета
15 акули, крокодили, делфини
9 коня-духове
12 скелета

Значи малко над 500 :)

Леле... 500 човека... как ли се разбират? Всеки сигурно си има собствено мнение... Карат ли се често? (не спирам да се прививам от смях на земята)  :D

victorcito

Не се карат. Малко е групово при тях :)

Синът ми е същински Лего-тиран и ги държи в една торба всичките. МАлцина от тях, тези с конете - се спасиха и все още обитават из замъка. Има и няколко храбри стрелци, които се отбраняват от него все още по кулите. А пиратите дружно се качиха по лодките и отплуваха...

Някой ден обаче ще издебна малкия с торбите и ще му конфискувам всички войници за баня, разглобяване, замяна и подреждане...

:)

vladoniki

Тъкмо направих точно преброяване на населението. :) Резултатът - 240 човека е цялото ми население.  ;D

Добавям 1, което нях пропуснал, значи - 241. :)

хе-хе, още едно, общо - 242. :)

pleomaxbg

Охоооо :D.... аз до края на месеца ще имам около 120-180... или по точно зависи от много неща!

vladoniki

Цитат на: pleomaxbg - 12, Януари, 2010, 08:59:40 PM
Охоооо :D.... аз до края на месеца ще имам около 120-180... или по точно зависи от много неща!

Ще стискаме палци да са поне 180! Аз вече стискам, надявам се и всички останали. :)

victorcito

Стисмаке палци да се множи населението.

Повече население - повече данъци!

:) В нашия случай - повече постове във форума!

Viva!

victorcito