• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

МОС: Кучешки впряг и неговия водач алпинист

Започната от Plamen1466, 15, Декември, 2010, 03:05:09 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Plamen1466

Здравейте на всички! :)
Ми мойто МОС-че не е кой знае какво. Фигурката е скиорът от втората серия колекционерски минифигурки, но с малко добавки от мен, а шейната и аксесоарите по нея са от различни сетове и купувани по отделно части.
Чрез снимките целя да покажа фигурката във всичките действия, в които би изглеждала добре според мен. Искрено се надявам да Ви хареса.

Това е самият впряг

Това е един от онези досадни моменти, когато хващаш картата в ръка, гледаш към простора и се чуди "Боже, къде ли съм" :)

След като се открие правилната посока идва ред на заслужена почивка и презареждащо похапване!

Както на водача,

така и на останалите членове от впряга. :)

Я стига с тези кроасанчета и супички :D ;D

И така, изминахме пътя, похапнахме, значи е време за катерене! :)

леле, колко е високо

И хайде няколко последни снимчици, че майче станаха доста вече...

И задължителните:

Който желае може да разгледа всички снимки на  http://plamen1466.snimka.bg/hobby/kucheshki-vpryag.556556.21764200
Пламен Диков

gogo29

legofeniko

icefire3

ей пич....това е просто невероятно...мн е яко...
Златин Шишков

botsko

.::Lubo::.

Любомир Маринов

http://www.youtube.com/user/tyranno41
Рождена дата 17 януари

Nathrezim

Като цяло: много добро изпълнение, но не разбирам какво си променил по фигурката, все пак нея ще я оценяват.

icefire3

като се замисля...наистина nathrezim е прав....все пак впряга с кучетата и шейната са допълнения...конкурса е минифигурка...а за промяната........така каот гледам само раницата и колана......мда това е (и камшика също)
Златин Шишков

botsko

Последната снимка е само фигурката и като цяло мисля че е наистина хубава. Не знам дали е от сет, но ако не е от сет значи се е постарал да я направи както трябва.

Plamen1466

Фигурката е от втората серия, добавил съм детайли, за да ми харесва на мен повече и за да изглежда по-добре екипирана за условията в които я "хвърлям". Просто за тази тема по-подхояща фигурка за МОС-ка не мисля че имам. Радвам се, че като цяло идеята за шейната ви харесва и се надявам да събера достатъчно гласове. Вие оценявате!
Пламен Диков

botsko

Проблема е че оценяваме фигурката а не шейната  ;)

Morpheus

Мок-а много ми харесва, но не той е обект на оценяване. Все пак допълнения към фигурка са идеални. Успех.

PecataD

Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

maniak666

Стига куросани нещо по - солидно !  :P Както казваше един дядка в квартала - доматИ лайно не прай... Ще ме извинява Владо, но не се сдържах.  ;D

maniak666