• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2021г.

Започната от Misicity, 19, Януари, 2021, 07:53:20 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vasilam

Кутия и инструкции вече отиваме в дълбоките води. Събрах го с няколко поръчки от Бриклинк. Стикерите са реплика, но с отлично качество. За оригинални от 88-ма никой и не пита. Всъщност не се и продават. Не ми се рискуваше с части със стикери, защото не знаех в какво състояние ще дойдат. Все пак ще са над 30 годишни.

IRadev

Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

bee_curtain

Първият ми Стар Уорс сет. Изключително много го исках и нямам търпение да го сглобя.  :)
Другите са допълнение.  :D

mamun

Влаковете са допълнение ? Ово е стандарт ... ;)

nerdcore

Сериозно начало със Star Wars-а. Евала

opellego

Да видим как е тазгодишната "реколта"

.

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

opellego

Maul

Малко и аз да се похваля. След години тишина съм отново в пълна сила в хобито  ;D

Боби

Не съм писал отдавна в тази тема  :D

vladoniki

opellego

Честито.
Очаквам снимки когато е готов.

vladoniki

Цитат на: opellego - 09, Август, 2021, 10:13:33 PM
Честито.
Очаквам снимки когато е готов.

Вече е готов.

Стахотен сет. Възможност за управление с оригиналното Лего дистанционно от влаковете - много е удобно, като и блокажът се командва от дясното му червено копче. Като минус: прекалено натруфен с излишни декорации - огледала, пожарогасители, калобрани...

Shifta

честито попълнение Владо и от мен,изгледах доста клипове за този модел,какво ти е мнението като цяло за него

cardif

Цитат на: vladoniki - 10, Август, 2021, 03:07:06 PM
Вече е готов.

Стахотен сет. Възможност за управление с оригиналното Лего дистанционно от влаковете - много е удобно, като и блокажът се командва от дясното му червено копче. Като минус: прекалено натруфен с излишни декорации - огледала, пожарогасители, калобрани...
КРАСОТА

vladoniki

Цитат на: Shifta - 10, Август, 2021, 05:24:02 PM
честито попълнение Владо и от мен,изгледах доста клипове за този модел,какво ти е мнението като цяло за него

Мерси!

Като цяло е супер, но има и слаби места. Мощността е повече от достатъчна. Мостовете са големи и просветът под тях е малък. Окачването е твърдо, като за оффроуд. Радиусът на завой е прекалено голям. Има място за модификации. :)

vladoniki