• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2021г.

Започната от Misicity, 19, Януари, 2021, 07:53:20 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Misicity

Здравейте, забелязах, че няма тема за новата година, ако съм сгрешила извинявайте. Освен Сити серията съм фенка и на Стар Уорс филмите и придобих това сладко бебе йода. :)

neelton

Здравей! Браво, че някой отпуши годината с един сет в тази тема. Макар, че Техничарите вече понакупиха повечето от новата серия. Аз лично съм в изчакване. дори леко губещ надежда, че сетовете които искам, явно не ги зареждат още или няма да ги зареждат изобщо извън официалния сайт. Или просто са в high demand (Теб гледам, Razor Crest!)

vvass

Цитат на: neelton - 20, Януари, 2021, 01:31:32 AM
Здравей! Браво, че някой отпуши годината с един сет в тази тема. Макар, че Техничарите вече понакупиха повечето от новата серия. Аз лично съм в изчакване. дори леко губещ надежда, че сетовете които искам, явно не ги зареждат още или няма да ги зареждат изобщо извън официалния сайт. Или просто са в high demand (Теб гледам, Razor Crest!)

Приятелю Орлине,

Според мен Креста няма да дойде в България.

Навън, промоция и не много нататък във времето... ;)

Foool

Цитат на: Misicity - 19, Януари, 2021, 07:53:20 PM
Здравейте, забелязах, че няма тема за новата година, ако съм сгрешила извинявайте. Освен Сити серията съм фенка и на Стар Уорс филмите и придобих това сладко бебе йода. :)

Мандалореца як ли е? Специално заради него мисля да си взема този сет.

Misicity

Цитат на: Foool - 20, Януари, 2021, 08:50:18 PM
Мандалореца як ли е? Специално заради него мисля да си взема този сет.
Страшно готин е. За него и бебето си заслужава, но също препоръчвам и малкото сетче с Мандалорианци. А един страничен въпрос как така си набор 30? :D

Foool

Супеееер!!!! Щом го казва жена, значи наистина е така.
Аз мисля да си взема само фигурката от някъде, понеже другите части от сега не ме радват. This is the way  8)
А на въпроса ти, в бързината съм прочел "години" вместо "набор". Иначе щях да съм доста интересен старец, 80 годишен дядка който сглобява лего и е фен на Междузвездни войни   :D

Foool

Супеееер!!!! Щом го казва жена, значи наистина е така.
Аз мисля да си взема само фигурката от някъде, понеже другите части от сета не ме радват. This is the way  8)
А на въпроса ти, в бързината съм прочел "години" вместо "набор". Иначе щях да съм доста интересен старец, 80 годишен дядка който сглобява лего и е фен на Междузвездни войни   :D

ender

Misicity

Цитат на: ender - 21, Януари, 2021, 06:33:07 PM
След 19 дена път с камили...

Ехаа, да разказваш как е, що е!
Подкрепям Foool и райдъраът ми харесва - вече имам 3! Но самият сет, освен може би спидъра, е някак скучен.

Редакция vladoniki: Оставям на теб да броиш изпуснатото в училище. :(

Боби

Омръзнахте ми с вдигането на онази тема ... с намаленията   ;D

Та покрай януарските намаления се сдобих с:

:D

Misicity

bee_curtain

5976, не е в перфектно състояние, но все пак за такъв сет е идеално.

GTS

Моите алтернативни модели -> https://rebrickable.com/users/kostq/mocs/
Галерия към тях -> https://bricksafe.com/pages/kostq

ender

Днес си заръчах книгите на Потър, а утре пристига Нинджаго чудесията... Не че ще имам време да ги строя, де... Днес построихме първото си лего откакто сме с минифигурка:

Боби

Цитат на: Misicity - 25, Януари, 2021, 10:18:40 PM
Впечатление от мандалорианеца?

Вчера го поръчах , все още не съм го получил  ;)