• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2020г.

Започната от Stormfury, 03, Януари, 2020, 09:02:38 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Stormfury

Дойде и моят ред да се похваля  8)

Отново подаръка за Коледа пристигна Януари, но важното е, че е тук вече  8)

П.П. Сърдечни благодарности на ender! :)

opellego

Още топло, топло:)

EDIT:

инфото на сайта на Комсед за наличностите не е коректно. Сутринта пишеше наличен 1бр (за Централен магазин) и аз се излетях веднага. В магазина имаше поне 5-6 още. Имаше доста Лего като цяло. Без празни рафтове.

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

vladoniki

Цитат на: opellego - 03, Януари, 2020, 11:30:54 AM
Още топло, топло:)

Честито! Ще чакам да чуе мнението ти, когато сглобиш колата. ;)

neelton

И аз открих с Комседското намаление, с няколко сета - два от които от доста време им се глася, а третият ще се мачне добре с големия си брат чичо Xerion.

IRadev

Отбелязвам се скромно, за да споделя впечатления от тези убавци.

Много приятно ме изненада рицаря с неговото принтирано торсо, което преди време щеше да е без никакъв принт и което може и да се използа за други фигурки.
Пък много неприятно ме изненада и резочарова Белктрон ловеца на глави. Фигурката изобщо не прилича на снимките в интернет или на изображението в самата листовка. Страшно много сиво като пък жълтото и червеното едвам се виждат. На снимката може да се видят разликите най-вече в шлема.

Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

mrcastle

Вече имам модулната :P :P Закачете тази тема че се обърквам.

vladunov

Цитат на: mrcastle - 08, Януари, 2020, 01:47:51 PMВече имам модулната :P :P Закачете тази тема че се обърквам.

Честито, много добър подбор на сетове от новата вълна! От къде полази модулната?

mrcastle

IRadev

Прибирам се и гледам под елхата изненада:

Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

neelton

Аз се възползвах от Комседското намаление след нова година и попълних колекцията с тези сетове, вдъхновен от The Mandalorian. Надявам се на последващи такива с още готини characters. Вероятно АТ-ST сетът ще може и за под 70лв да се намери в някакъв момент тази година, но не ми се чакаше... Трябва да видя как да планирам бюджета, но ми се иска да си набавя новия X-Wing и евентуално на Кайло Рен летялката от миналогодишните, и/или Y-Wing-a със Zori Bliss. (В краен случай ще си взема микро Y-winga :) )

vvass

Момчета,

Аз се сдобих с красотата 8461  ;)

Ванка

2020 започва повече от отлично за мен  :)
Успях да сбъдна 2 мои детски мечти - 7163 и 4482. Ако се загледате хубаво на снимката на LAAT Gunship-a може да забележите и интересните оръжия на клонираните. Успях да се поглезя и да си закупя оръжия от BrickArms. Уникална изработка, но прекалено скъпа гелзотийка - $2/бр.
Още от серията - 7678, 8018 и...

Щом видях фигурата на Йода си казах, че трябва да я закупя. 75255 - доста добър сет, много части, интересна конструкция. Много добър дисплей сет!

И също така успях да си изнамеря части и да си направя BD-1 дроида от новата игра на ЕА - Jedi Fallen Order.

neelton

Страхотни сетове сте си набавили. Дори не знаех за съществуването на този Ф1 Макларън. А 7163 е нещо, което със сигурност бих си взел, просто Star Wars не ми е приоритет като тематика в момента, но е единственият по-стар модел, който съм си тагнал от сериите, че ми харесва и искам да си взема, ако попадна на някоя промоция.

vvass

Цитат на: neelton - 16, Януари, 2020, 04:49:28 PM
Страхотни сетове сте си набавили. Дори не знаех за съществуването на този Ф1 Макларън. А 7163 е нещо, което със сигурност бих си взел, просто Star Wars не ми е приоритет като тематика в момента, но е единственият по-стар модел, който съм си тагнал от сериите, че ми харесва и искам да си взема, ако попадна на някоя промоция.

Бате Орлине,

Малка корекция - не е Макларън, сета е Williams BMW на малкия Шумахер и Монтоя. ;)

neelton

Прощавай, важна поправка. Пиша механично, даже докато писах Макларън се замислих, тея па кога са били синьо-бели, но знам ли... Даже по-рано разглеждах в детайл сета и информацията за него в бриксет, ама... Бъбреци, Васе, бъбреци, както се казва!   :-X