• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2018г.

Започната от mrcastle, 13, Януари, 2018, 06:28:18 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

COBATA

:D
Най-накрая, се докопах до ....

vladoniki

Цитат на: COBATA - 22, Октомври, 2018, 11:37:09 AM
:D
Най-накрая, се докопах до ....

Честито! Как е на пипане, има ли разлика?

todordenov

Една от най-големите ми детски мечти се сбъдна със сдобиването на този сет! Голям кеф!!! :D

mnachevg

Цитат на: todordenov - 29, Октомври, 2018, 11:04:46 AM
Една от най-големите ми детски мечти се сбъдна със сдобиването на този сет! Голям кеф!!! :D

Честито!!!
Това е Любимият ми сет!

todordenov

Благодаря! Като малко дете се радвам!  :D

IRadev

И аз да се отбележа скромно.

Този го взех импулсивно. Досега не бях сглобявал същество от тухли и мога да кажа, че беше много забавно. Сполучлив модел и по мащаб пасва идеално на замъците, които имам. Само ставата, която свързва тялото с главата на дракона леко ме дразни, заради ъглите, които се получават ако се върти главата.

Сета предлага повече откалкото се вижда на снимките. Взех го главно заради фигурите и защото е от любимата ми част от оригиналните Star Wars - Дагоба. Къщурката не е точно както във филма, но е с пълен интериор и доста възможности за игра и представяне на повечето сцени от случващото се там. Само да се комплектова с един X-wing и няма грешка.

Рядко си купувам City сетове, но този път цялата цялата подтема за джунглата ми привлече вниманието и особено този камион. Доста прилично возило и функционално. Обаче се оказа, че като събрах 3 от сетовете и най ми допадат ландшафтните елементи като гигантското растение и южноамериканските руини.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

IRadev

Приключвам годината с тези красавци.

Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

IRadev