• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Най-гадните Лего части за настъпване :-)

Започната от adyankov, 11, Март, 2017, 10:44:22 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

adyankov

По принцип следвам поетичната максима "Стъпвай леко защото стъпваш върху моите мечти" (Уилям Йейтс) - понеже вкъщи навсякъде е лего :)

Никога не съм разбирал този масов гняв на народонаселението срещу настъпването на лего (особено моето), но днес ми се случи много сериозно настъпване на бос крак. Реших, че трябва да е поне двуостра брадва, или качулката на батман, но когато погледнах се оказа това:

долната част от панта - 44300

Ужасно подъл дизайн наистина - стабилна база и пробождащ елемент.

Предлагам като тема идентифициране на други гадни части за настъпване :) Ако не друго, споделянето намалява болката :)

mamun

HarryTO

За мен винаги първенец си остават кубчетата дупло 2х2....пробождат и през гумен чехъл  :'(.  На глед са безобидни, но имат изключително поразяващ ефект.

Супер тема - адмирации.

Technic_fen

Имам опит с основата с тройното стъбло за цветчетата на Lego "Friends". На бос крак причинява сериозна болка :)

kukers

Нестинарство в Лего вариант   ;D

JoaoNY

За мен най-гадната част за настъпване е кубче две на четири на дупло. Изревах като ранена мечка!

adyankov

Ужасни са и дуплото и цветето

А за качулката на Батман, тя ужасно лесно му пада от главата - поне на моя и вече 2-3 пъти я намирам на пода. Чака своя момент!   ;D

Lego_valka

Аз съм забелязал, че старата версия на маската на Батман пада по-лесно. По-новите не падат лесно. Твоята фигурка от кой сет е.

Stormfury

Цитат на: adyankov - 14, Март, 2017, 05:19:57 PM
Ужасни са и дуплото и цветето

А за качулката на Батман, тя ужасно лесно му пада от главата - поне на моя и вече 2-3 пъти я намирам на пода. Чака своя момент!   ;D

Някакъв много палав Батман ще да имаш :D Моите си седят послушно и до сега нито 1 качулка не съм намирал на земята  :D

adyankov

пада - пада, щото вкъщи съм го завързал за полилея - малката много се забавлява като играем на бънджи  :D

https://twitter.com/ApostolDyankov/status/840901874899378176

adyankov