• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Какво представляват ключодържателите минифигурки?

Започната от Nathrezim, 05, Февруари, 2010, 01:07:44 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nathrezim

Искам да разбера какво представляват ключодържателите с минифигурки, като нормалните минифигурки ли са? Моля някой да ми разесни.

man4est

Като нормалните само,че главата им е закачена за верижката на която си слагаш ключовете  :)

Stone

И аз се интересувам, може ли да се махне верижката от главата? Никога не съм имал ключодържател.

Plamen1466

И аз се чудех, дали се маха тая веришка и може да се ползва като нормално човече.
Пламен Диков

legostef

аз имам полицай-ключодържател и лего-тухличка ключодържател. Ползвам ги от много време и верижката от главата не е мръднала, което ще рече, че ако искаш да я махнеш трябва да използваш сила и клещи. Така или иначе ще остане кофти дупка. Освен това частите са залепени.
Преди няколко дни ми подариха ключодържател от новата им серия Atlantis, които си е като нормално лего-човече, но с глава на акула. Довечера мога да го снимам.

Стефан Генчев

Plamen1466

Значи аз съм виждал ключодържатели, не лего, на които тая кукичка и просто здраво завита и се отвива. Ако е така и при легото ще е много добре, според мен :)
Пламен Диков

legostef

От зелената тухличка може би може да се отвие, защото се вижда винт отзад, които леко поддава. Но от минифигурките аз лично не успях. Предполагам, че има и доста сериозно лепило, за да не ти се изважа лесно винтчето от фигурката (нали всъщност това им е целта :-)
Стефан Генчев

vladoniki

Nathrezim

Нищо не разбрах. В крайна сметка например краката и рацете на въпросното човече махат ли се?

vladoniki

Цитат на: Nathrezim - 05, Февруари, 2010, 08:18:24 PM
Нищо не разбрах. В крайна сметка например краката и рацете на въпросното човече махат ли се?
Според Стеф, частите са залепени. :) Здрави надали ще се разделят. :)

Nathrezim

legostef

залепени са и то много здраво.

Stone и Пламен питаха дали се маха металната верижка и за тях обясних, че е възможно само при тухличките, но не знам дали си струва
Стефан Генчев

legoboss

Не частите на човечетата не се махат,пробвал съм.А кукичката си остава на човечето и не може да се махне,освен ако не решиш да унищожиш красивия ключодържател.Моя съвет е да не ги пипате,все пак е ЛЕГО ;)

Nathrezim

vladoniki

Днес и аз се сдобих с един ключодъжател.  ;D

Главата и шапката са залепени, ръцете и краката се движат. :) Немислимо е да се махне синджирчето и да се ползва като фигурка. :)