• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

REVIEW: 3438 McDonald's Restaurant / 3438 Maкдоналдс Ресторант

Започната от Stey, 31, Октомври, 2011, 08:43:40 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Stey

Като любител на рядките и интересни градски комплекти не мога да не обърна внимание на 3438. Във времето когато лего хабят целият си ресурс за Стар уорс, а именно 1999, този малък комплект е истинско съкровище навяващо спомени за златните години на класическият град. Тъй като е лимитирана серия, която се е предлагала само за УСА и то само ако се поръча то каталога shop@home на лего. Там дори е "cover girl".

В моя комплект има една разлика, която много ме дразни - на колата шасито е черно, а не червено...така го купих и трябва спешно да го менкам.

За начало кутията е доста семпла и разбира се липсват алтернативни модели:
Снимка от нета
Тук е боднато отстрани нещо като алтернативна игра или модел?? Мс доналд гумаджия??
Снимка от нета

Също така от лего са минали леко, като вместо с щампа уникалните тухли и торса на човечето са с стикер:

Ресторанта е по скоро мак драйв и е съставен от място за поръчки и външни столове и маса. А отзад има 100 долара(Кой каза, че мак доналдс е евтино)

Отново стикери:

До тук малко евтино.....ноооо спортното кабрио е супер и на 4 пина, пасва страхотно в града !!!
И самият "ресторант" изглежда чудесно сред другите къщи:

Комплекта е малък, но лично на мен много ми харесва и не може всички да ходят в 6376 трябва да има и бързо хранене :)

Стоян В.Б.

vladoniki

Stey

Я,я в много добор състояние е, на жълтата къща е вратата която ти обещах :) Ще и върна оригиналната й:)
Стоян В.Б.

PecataD

Да не се произвеждат пак? Толкова е запазен, че изглежда нов..
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

vladoniki

Stey

Това е оригиналната . Обаче не ми се вписва в фън шуя на къщата.
Стоян В.Б.

vladoniki

Цитат на: Stey - 01, Ноември, 2011, 09:41:21 AM
Това е оригиналната . Обаче не ми се вписва в фън шуя на къщата.
Издирвам такава. Ако имаш в повече, казвай. :)

Stey

Имам, около 5, но за съжаление дори и да не ми харесват са ми от комплектите. За това и си поръчах няколко от белите за да мога когато си играя с алтернативните модели да ги слагам. Следващата поръчка ще си търсим магазин с такива части.
Стоян В.Б.

legoboss

Ресторанта е страхотен :)Отдавна му точа зъби и скоро ще го захапя :P

ПС-трябваше поне фигурките да са с щампа а не стикер,но са така защото не е масов сет :)

Stey

Прав си и най-зле ще е като почне белия стикер да пожълтява на човечето :P
Стоян В.Б.

legofeniko

legofeniko