• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Конкурс Лего Сграда - ПРАВИЛА

Започната от PecataD, 28, Април, 2011, 08:29:36 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

PecataD

Здравейте хора, от толкова конкурси реших и аз да организирам един.

Ето и правилата:
Всеки потребител може да участва с едно единствено творение.
Всеки потребител участва с едно творение (с възможност на замяна).

Снимките не трябва да бъдат публикувани другаде
Снимките на МОК-а не трябва да бъдат показвани\публикувани другаде, независимо online или на изложение

За да участвате в конкурса
Трябва да построите сграда или малка, повтарям малка уличка.. Правите нова тема в раздела, която започва с MOC:"Името на творението ви".Снимките да са публикувани преди 12:00ч., 30.05.2011г.И последно, но не на последно място не забравяйте да напишете ника си на бележка до вашият МОК, само на 1 от снимките да има такава бележка, другите трябва да представят вашият МОК, на бележката да пише:Името ви и текст "За конкурса "Лего сграда" (прави се против измами)

Награди
Че, как без тях.Наградите са 3 минифигурки от серия 4, осигурени от БохоБи..

Специално за потребителите на Легомания..Всеки от 3-мата победители получава 1 минифигурка, по избор => Победителите ще са равностойни! Няма да има 1-во, 2-ро и 3-то място.
Благодаря на Тодор от името на Лего Мания БГ

Гласуване

Победителите се определят, като всеки напише този МОК, който най-много му харесва, а за другите двама после се разиграва!
Този, който гласува трябва да е регистриран преди 20.04.2011г.Всеки може да гласува за себе си!

Ако имате въпроси пишете в тази тема!
Приятно строене на всички!
Лего Мания БГ си запазва правото да променя правилата и датите..
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

PecataD

Упс .. объркал съм до 30.05.2011г. да се публикуват, извинявам се :-[
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

icefire3

Един въпрос....А мога ли да участвам с къщичката, която бях направил и постнал снимки в този форум?В никой друг само в този? :(

PecataD: Моля те, въведи си имената в подписа - ЛИНК. Благодаря!
Златин Шишков

PecataD

Цитат на: icefire3 - 29, Април, 2011, 08:22:23 AM
Един въпрос....А мога ли да участвам с къщичката която бях направил и постнал снимки в този форум?В никой друг само в този? :(
Разбира се  ;)
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

PecataD

Да напомня само, че остават 4 дни до края на конкурса, за сега участниците са 3 :'( Не ме разочаровайте, искам участници и надпревара ;D
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

PecataD

Датата се променя, тъй като утре не се знае дали ще имам възможност да бъда тук, а състезанието се прекратява, тъй като вече е 12:34!! Победители са тези, които са участвали!! Plamen1466, nNNNNe и minichamps!!
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

PecataD

Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM