• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Победители!!

Започната от .::Lubo::., 25, Март, 2011, 10:17:38 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

.::Lubo::.

За сега са двама победителите.

MOC: Задругата на пръстена от hooky със значителна преднина от 43 точки

МОС: Платформата на Камино от еп. 2. от Plamen1466 с 28 точки

за трето място посетете току що пуснатата анкета!!!
Любомир Маринов

http://www.youtube.com/user/tyranno41
Рождена дата 17 януари

vladoniki

Честито на победителите! :)

.::Lubo::.

Победителите да се свържат с мен, за да разберат как ще си получат наградата.
Любомир Маринов

http://www.youtube.com/user/tyranno41
Рождена дата 17 януари

gogo29

Честито и от мен  :)
Заслужават си наградите  ;)

Antonio

Честито на Hooky и , Plamen1466 вие се справихте най-добре според правилата, така че заслужавате тези места!

PecataD

Честито на hooky и Plamen1466.Поздравления и на двама ви.Надявам се и аз да се подготвя за следващият конкурс (ако има такъв ;D) толкова добре.Просто не ми се занимаваше ;D
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

C-3po

Честито!Представихте се идеално! :P
Божидар Иванов или БДЖ

mrcastle

Честито на всички печеливши!Като си получите наградите споделете впечатленията си. ;D

hooky

Мерси за поздравленията! Да се похваля, че вече си получих наградата и публично да изразя благодарността си към организатора на конкурса Любо - организацията беше перфектна и мисля, че няма недоволни нито сред победителите, нито сред останалите участници. :)
Николай Алексиев
Brickset колекция

mrcastle

Цитат на: hooky - 01, Април, 2011, 12:41:35 PM
Мерси за поздравленията! Да се похваля, че вече си получих наградата и публично да изразя благодарността си към организатора на конкурса Любо - организацията беше перфектна и мисля, че няма недоволни нито сред победителите, нито сред останалите участници. :)
Нито сред тези, които не участваха. :P Честита да ти е наградата!А каква е тя? ;D

Antonio

Много благодарности на Любо :).Евала че направи пак конкурс! =]

Plamen1466

И аз получих наградата си преди седмица. Хиляди благодарности на Любо, че отново се захвана и организира конкурс, който освен, че оживи форума, а и ни даде стимул да строим, което според мен е най-важното. Отново много ти благодаря за всичко Любо :) И дано скоро има още някой конкурс ;D
Пламен Диков

Plamen1466

Пламен Диков